Термокамерите – феноменално решение при откриване на течове

откриване на течове

Ставаме свидетели на това как от незнание и не достатъчно подготвени в някои области потребителите наемат майстори, които не само, че не изпълняват ангажимента си професионално, но и оставят след себе си купища мръсотия, щети и разходи. Ще кажете, че всеки домашен ремонт има такива непредвидени моменти, но когато сте запознати със съответните иновации и подобрения в даден вид услуги то със сигурност ще искате да избегнете старите методики на тяхното прилагане. Днес ще ви запознаем именно с една такава авария, която възниква без да ни осведоми, а последиците от нея могат наистина да ни доведат до нервен срив. ВиК скритите течове – със сигурност са неприятни и могат да нанесат сериозни материални щети не само на нашето домакинство, но и на това на съседните на нас апартаменти. Как се решават интелигентно ситуациите със скритите течове в София и има ли вариант да намалим до минимум разрушенията? Отговорите предстоят.

Разрушенията – как да ги предотвратим

В София все повече професионални фирми в сферата на ВиК услугите прилагат иновативни методи, с които пестят време и разходи на своите клиенти. Старите способи за откриване на течове прилагаха  метода на разрушението и достигането до теча със събаряне на облицовъчни настилки, тапети, дори повреждане на мебели. Разбира се, щетите след този вид аварии са причина за сериозни ремонтни работи и поради това идеята на днешната ни публикация е да представим един нов и доста по-ефективен метод, а именно откриване на течове с термокамера София. всъщност термокамерите не са единствения начин да бъде локализирана една авария, но когато се касае за битови аварии то тук наистина има най-голям процент ефективност.

Ако и за вас разрушенията са неприемлив вариант, а имате основание да смятате, че в дома има скрит теч, заради:

  • Повишената влажност;
  • Появили се мокри петна;
  • Високи сметки за вода и т.нат;

Ето ви причини да потърсите квалифицирана помощ и специалисти, които могат да предотвратят каквито и да било разрушения при откриването на теча. Интелигентни и иновативни способи се прилагат от най-добрите водопроводчици в София – термокамери с висока чувствителност локализират аварията до завидна прецизност и така дават ясна концепция за отстраняването на възникналия проблем.

Защо за битови аварии се избира откриване на теч с термокамера

За разлика от индустриалните водопроводви проблеми при битовите аварии е доста по-малък периметъра, която следва да се обходи. За целта водопроводчиците от София се нуждаят от компактен уред, с който наистина бързо е лесно да бъде обследвано дадено жилище и квадратурата му. Термокамерите са много доби уреди, които реално наподобяват термометър, но идеята им е с помощна на температурните разлики, които се отчитат при обследване да се даде ясна представа за това къде точно се намира конкретен теч и как най-лесно да се постигне неговото отстраняване. Уредите са:ремонт

  • Леки и компактни;
  • С тях могат да боравят дори не толкова опитни и квалифицирани водопроводчици;
  • Дават до 98-99 % точност при локализиране на скрити течове;
  • Пестят време, защото за кратко време постигат цялостно обследване на големи зони като апартаменти, входове на многоетажни сгради и т.нат;
  • Услугата при прилагане на термокамери за откриване на течове в София е много достъпна и освен това елиминира каквито и да било разрушения за да бъде установено местоположението на даден теч.

Ето ви отправна точка да помислите преди да се наложи да наемете екип за къртене и за теча в апартамента или къщата ви. Важно е да се установи къде и дали изобщо има теч, а едва след това да бъдат предприети каквито и да било действия. Нашето предложение е да се свържете с Хидро Старт София, тъй като екипа има много голям опит в откриването на течове и прилага иновативната апаратура като термокамерите, с които пестите време и пари.