Романтика от Ориента за двама – в очакване на Нова година от Дубай

луксозен хотел

Има празници, които не само децата очакват с нетърпение. Възрастните също се вълнуват от това къде да посрещнат Коледните и Новогодишните празници. Планирането на екзотично пътуване, събиране с приятели, правене на неща, които обичайно не сте склонни да извършите като скачане с бънджи, пътуване с балон или нещо още по-странно и екстремно определено са сред онези, към които сте доста благосклонни. А зимата носи със себе студено време, сняг, вятър и не толкова приемливи условия за посрещане на празниците на открито. Но не така стоят нещата навсякъде по света и заслугата на това да получите възможност да се насладите на едно топло и дори горещо посрещане на тези светли празници днес идва от exoticholiday.bg. Защо не си подарите едно романтично приключение и не направите резервация за Нова година в дубай за двама? Няма как тази дестинация да не пробужда любопитството ви, защото действително пътуването на арабския град ще остави дълготраен спомен за неповторимо, луксозно и релаксиращо изживяване.

Дубай – мека на лукс, небостъргачи, древна култура и консервативни традиции

Изключително пъстър е града и тук туристите определено са впечатлени от неговата футуристичност. Заинтригуващото и вдъхновяващото, мотивиращото ви да направите тази резервация за Нова година е факта, че ще можете да подарите на себе си и на вашата половинка незабравимо романтично приключение. Арабския град е огромен търговски център, който привлича милиони туристи със своите богатства и артистични варианти за забавление. Тук не просто ще посрещнете по различен начин Нова година, но имате възможността да посетите маста, които ще оставят траен отпечатък в мирогледа ви.Дубай

Отварянето на бутилка шампанско в Дубай и вдигане на наздравица по случай настъпването на новата година… звучи обещаващо романтично и екзотично, нали! Не случайно това е една от най-предпочитаните дестинации за тези празници, тъй като точно през периода ноември-март климатичните условия са благосклонни и благоприятни за туризъм и посещения на различни забележителности, които града предлага.

Какво да посетите докато сте в Дубай и сте в очакване на отброяването на последните минути от старата година? Има наистина невероятни места, които си струва човек да посети, но едни от запомнящите се са:

  • Изкуствено създадените палмови острови;
  • Небостъргачите, от които можете да разгледате града от високо;
  • Цветните градини;
  • Пеещите фонтани;
  • Огромните търговски центрове, в които се предлагат изгодни намаления;
  • Луксозниня квартал Марина Дубай и много други.

Не чакайте, а още сега резервирайте Нова година в Дубай за двама от exoticholiday.bg.