Стягайте багажа за предстоящите новогодишни празници и посетете Малта

почивка

Всяко посрещане на новогодишните празници свързваме с приятни емоции и настроение. Едни обичат да се събират с приятели, други залага на нестандартни начини и на необичайни места. Основната идея обаче е да създадем невероятни спомени, които да ни зареждат с положителна енергия през цялата година. И колкото по-разнообразно всяка година посрещаме тези светли празници то толкова по-мотивирани сме следващите да бъдат на още по-екзотично и неповторимо място. А как ще посрещнете следващата и има ли вече идея къде да го направите? Факт е, че още в средата на лятото започваме с плановете, но тази година наистина искате да бъде неповторима и различна, затова отправяме към вас едно специално предложение – посрещнете нова година в Малта!

Как да изберете оферта

Дестинацията е доста популярна от гледна точка на това, че предлага едно по-различно от обичайното посрещане на тези празници. Ние сме свикнали да ни е студено по време на Коледа и Нова година, да има сняг, снежни човеци, а камината да топли душите ни и създава домашен уют с дъх на канела и вкусни сладкиши. Е, ако търсите разнообразието и тоталното трансформиране на представите ви за тези зимни празници то с офертите за Нова година Малта със сигурност ще можете да се насладите на един много по-екзотичен свят.

Да посрещнеш новата година по оскъдно облекло и по сандали? Звучи наистина обещаващо. Но как да изберете добра оферта? Скъпо ли ще струва?Малта

Вариантите, които се предлагат от туроператорите никак не са малко. Дестинация въпреки, че е една от екзотичните не е от онези свръх луксозни, които да не можем да си позволим. В зависимост от мястото за настаняване почивките и екскурзиите стартират от 330 евро с включен самолетен билет, което е напълно разумно като стойност предвид четирите нощувки със закуски, които обичайно се оферират.

Акцентите

Преди да се впуснете в това невероятно предизвикателство е важно да се запознаете с някои неща, свързани с Малта:

  • Нужен ли ви е паспорт или само с лична карта се пътува;
  • Какъв е вида на градския транспорт;
  • Каква е културата и как да получите помощ от местните ако се наложи;
  • На какъв език се общува;
  • Кои места си заслужава да посетите докато сте в страната;
  • Каква е местната валута и как най-изгодно се плаща – в брой или с карта.

Където и да сте решили да прекарате новогодишните празници е важно да сте наясно с обичаите на една страна. А тези по-екзотичните като Малта наистина си заслужава човек да посети, тъй като те ни представят различна от нашата култура както и природа, която наистина е уникална и впечатляваща.