Професионално почистване на дома – кога, как и защо

Толкова би било хубаво да знаем, че някой ще мине след нас, за да изчисти цялата бъркотия, създала се в дома ни… Но за съжаление почти никой няма късмета да разполага с домашна помощница, която да е и 24/7 на разположение. Повече от нас са принудени сами да разтребват жилищата си – най-вече през уикенда, но и винаги когато обстановката предполага…

Навярно сте чували за така нареченото абонаментно почистване, от което всеки в наши дни би могъл да се възползва. Без значение дали говорим за офис помещение или за имота, който обитаваме, винаги е добре дошло някой да се погрижи по професионален начин за чистотата около нас.

Кога да се възползваме от професионалното абонаментно почистване

Дозатор За Сапун

Повечето от хората, които вече са заложили на този ефективен вариант за поддържането на висока хигиена у дома, са напълно наясно с плюсовете на абонаментното почистване:

 • Повече свободно време за обитателите на даден имот, или за служителите в офиса-обект на професионално почистване;
 • Отлични резултати;
 • Минимално вложение, но максимален ефект;
 • Дезинфекция и ароматизиране на всеки един вид помещение.

Не си мислете, че трябва да притежавате просторен имот, за да оправдаете наемането на професионална почистваща фирма. Това не е никак задължително условие. По-важното е просто да имате желание да улесните ежедневието си, също както ясен и точен план как да процедирате с хигиенизирането на дома.

Почистващи услуги, които не бива да подминаваме

Факт е, че видовете почистващи услуги са безкрайно много, но все пак има някои, от които е задължително да се възползваме. Като например дълбокото почистване на дивана в хола, или прането на подовите настилки в апартамента/къщата. В този ред на мисли, не само че трябва още сега да видите как „вървят“ цените, ами и да се опитате да потърсите колкото се може по-ниски такива, с чиято помощ да облекчите бюджета си максимално. Ако не знаете към кой магазин да се ориентирате, вижте какво може да Ви предложи „Клийн Хелп“, и се уверете, че цената на удоволствието не винаги е непосилна за нас – обикновените хора!

За да видите максимален ефект от намесата на почистващата фирма, най-напред заявете онези услуги, които са и най-необходими на дома Ви. За всеки те могат да бъдат най-различни, а какво ще резервирате Вие, зависи от степента замърсяване на Вашето жилище. Определете я колкото се може по-обективно, а след това пристъпете към конкретни действия. „Клийн Хелп“ ще бъде до Вас във всяка една ситуация, свързана с хигиената у дома.

По наше мнение (а и не само), почистващите услуги, от които задължително трябва да се възползвате, това са:

 • Почистване на бани и тоалетни;
 • Почистване след ремонт;
 • Почистване на мека мебел, матраци и килими;
 • Почистване на фурни и друг вид електротехника, използвана в ежедневието.

За по-добри резултати, е супер идея да заявите абонаментно почистване, което да се извършва през строго определен период от време, като най-удачно е това да се случва два пъти седмично с различно времетраене. Така ще сте винаги спокойни, че домът и офисът ще са винаги чисти, подредени и дезинфекцирани. А на Вас няма да Ви се налага да си губите времето в безкрайно търкане на пода или тоалетната!

Подходящо ли е за всеки специализираното почистване

Защо не. Няма определени условия, на които да отговаряте, за да можете спокойно да се възползвате от подобен вид услуги. Както казахме и по-рано, нужно е просто да знаете какво точно искате да постигнете с дома си, за да се ориентирате правилно в необятния свят на почистващи услуги. А той е наистина необятен…

В общи линии, за да можете да се наречете „подходящ“ кандидат за професионални почистващи услуги, трябва да:

 • Имате имот или обект за почистване;
 • Разполагате с определени доходи, които да инвестирате в подобен вид процедури;
 • Желаете да постигнете висока хигиена в жилището си;
 • Сте наясно какви точно резултати искате да видите.

Абонаментното почистване е подходящо за почти всеки един от нас. Възползвайте се и Вие!