Най-новите подмладяващи процедури са вече тук

Трендилифтингът

Когато си на 17 или на 23 години не мислиш за увисналата кожа и бръчките около очите, за появата на стрии и целулит. Но с годините времето не прощава на никого и ето ви повод да се замислите кои са процедурите, които биха спрели поривите на времето и биха се погрижили за това да изглеждате колкото се може по-дълго време млади и красиви. Напълно разбираемо е да си изберем козметичен салон за поддържане на нежна, гладка и мека кожа, но напоследък практиката показва, че разумните потребители залагат на терапии, които се провеждат в по-професионална среда. Представяме ви днес удивителни процедури с подмладяващ характер предложение от клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас. От близо ще ви срещнем с два типа напълно безопасни, здравословни и безболезнени процедури, които ще ви изненадат с успеха и ефективността си.

Триндилифтинга – предимства и ползи за желаната визия

Днес можете да се възползвате от услуги, които не са свързани с хирургични намеси, нежелани странични реакции, периоди на възстановяване, които изискват болничен престой. Красотата днес не се нуждае от жертви, тъй като има много по-лесен и достъпен начин да се постигнат  най-добри и безобидни за човешкото здраве ефекти. Повече за скулптурирането с мезоконци можете да прочетете тук https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/lifting-s-mezokontsi/.  Сред най-популярните услуги за разкрасяване и предпочитани са мезоконцте. Причините за това ще откриете именно в дългия списък от ползи като:

 • Безопасни са, защото се резобрират от организма;
 • Процедурата е напълно безболезнена и не води до проява на алергии както и реакции, които са свързани с дискомфорт;
 • Резултатите са видими непосредствено след процедурата;
 • Скулптурирането на лицето е съобразно естествените линии.

За да останете наистина удовлетворени от това, което ще видите в огледалото имайте предвид, че такъв вид разкрасителни процедури не се извършват в масовите салони за красота. Задължително е метода да бъде извършен в стерилна обстановка и от ръцете на опитен лекар дерматолог.

Сред множеството ползи от трендилифтинга както е по-популярна терапията с мезоконци се нареждат още:

 • Не е нужна анестезия;
 • Могат да се моделират тъкани, които се нуждаят от стягане, уплътняване и подмладяване;
 • Повдигат се успешно краищата на веждите;
 • Може да се третира не само лице, но и други части на тялото като седалище, гърди, ръце;
 • Приложима е при намаляване на гравитационните процеси на зоната около устните и брадичката.

С Мирабел Бургас и терапията мезолифтинг подмладяването е факт, така че сега е момента да си запишете час за процедура, която е напълно безобидна и безопасна за вашето здраве.

Лазерно подмладяване – още една възможност да спрете времето

Лекарите дерматолози от Мирабел предлагат за своите пациенти и друг тип разкрасяващи терапии. Сред тях е подмладяване на кожата с лазер Бургас, при който се използва свръх модерна апаратура ClearLift неаблативен лазер.

Лазерните процедури през последните години станаха изключително известни, тъй като предлагат а пациентите множество възможности. А факта, че е безболезнено и безопасно е сред водещите аргументи, които биха стимулирали и вас да изберете точно този тип лазерно подмладяване.

Особено приоритетни са предимствата на ClearLift неаблативен лазер, използван в клиниката по естетична дерматология в Бургас, тъй като видимите ефекти са реалност още след първата терапия, а освен това:

 • Кожата не се лющи както при друг вид подобни манипулации;
 • Стимулира се по естествен път производството на колаген;
 • Третирания участък става еластичен и освежен;
 • Лазерното подмладяване е ефективно дори при по-нежни и чувствителни зони;
 • Приложима е както за кожата на лицето така и за други части на тялото;
 • Повлиява успешно зачервявания и пигментация.

Мирабел Бургас използват най-новаторски методи и апаратура за да бъдете не само красиви и уверени, но и здрави, защото здравата кожа си личи от далеч.