Как да променим интериора на дневната с покупката на модерен диван

диван

Хората, държат най-вече на това дневната им да бъде обзаведена актуално, с мебели които са едновременно стилни, красиви и предлагат задължителните удобства. Диванът, разбира се има ключова роля за това, да създадем уютна атмосфера, и да предразположим семейството и гостите си да се чувстват перфектно настанени. Мебели Венус ви предлагат да изберете нов и качествен модел от богатия продуктов каталог. С помощта на съвременните дизайни лесно ще промените обстановката и ще създадете условия, за това да се чувствате отпуснати и релаксирани в свободното си време.

Лесно ли е да комбинираме дивана с останалото обзавеждане в дневната

Повечето критерии които спазвате, когато търсите подобен артикул са свързани с това, как той ще се впише във вече съществуващия интериор. Дали това ще бъде размерът, цвета или стила, всичко се върти около хармоничната комбинация, която трябва да организирате. Точно затова ви съветваме когато купувате нов диван да се постараете неговият цвят да е или универсален или близък до нюансите присъстващи в дневната.

Дизайнът също е от значение, защото не би било подходящо да поставите модерен и атрактивен диван в класически обзаведено помещение. Стремете се различните елементи да си подхождат като визия, за да направите обстановката стилна и функционална. Онлайн магазин Венус ще ви помогне със следната идея. Ъглов модел Porto (с подлакътници), функция сън, лежанка, две ракли и 2 бр. Възглавнички / кафяв-бежов:

ъглов диван
  • луксозен ъглов диван „Porto“ с функция сън, лежанка, две ракли и две възглавнички, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • при нужда може да се трансформира в легло за сън (механизъм тип падащ гръб);
  • под лежанката и седалището има ракли за багаж;
  • за изработката са използвани вградени матраци система „“БОНЕЛ“ и качествена дамаска с висока устойчивост на износване;
  • посоката на лежанката се определя при монтажа.

Удобен и практичен модел, който лесно ще създаде търсения и уют и комфорт.

Каква е ролята на механизмите вградени в меката мебел

Много от модерните дивани имат в допълнение практични и удобни механизми. Едни от най-популярните са разтегателните. С тяхна помощ лесно трансформирате дивана в спалня и така си осигурявате допълнително място за сън. Той е полезен, когато апартаментът е малък и нямате достатъчно стаи или пък в случаите щом ви дойдат гости с преспиване. Други модели притежават релакс механизми, чрез които настройвате облегалката и повдигате краката си за да си почивате по-удобно. Всички тези неща са измислени, за да ви създадат приятна жилищна среда в която с удоволствие да се прибирате след напрегнатия ден.