Как да направим хола по-красив и модерен с нова масичка за кафе?

помощни масички

Нормално е, да обърнете по-специално внимание на интериора на дневната, тъй като в нея прекарвате най-много време, когато сте си у дома. Това е така, защото тук се намира комфортният диван, телевизора и разбира се всички други по-малки мебели, които са отговорни за уютната атмосфера. Модерна холна масичка от Мебели Венусще бъде още едно допълнение към интериора, който искате да оформите. Лесно ще изберете актуален модел, тъй като разнообразието от дизайни и стилове е наистина огромно.

На какви критерии трябва да отговаря новата холна масичка?

Ако сте се насочили към подобна покупка ви препоръчваме да следвате ясни правила, за да не се подведете само от външната красота на мебелите. Холната масичка задължително трябва да е с подходящия размер за съответната стая. Важно е да може да преминавате свободно през помещението, без тя да пречи по някакъв начин. Съобразете височината и формата на плота с меката мебел, която притежавате.

Ако диванът е ъглов, може да вземете холна масичка с продълговата или кръгла форма. И двата варианта ще изглеждат красиво до такъв диван. При положение, че меката мебел е класическа линейна, тогава може да използвате помощните модели или добре познатите елипсовидни холни масички. Новата мебел задължително трябва да се съобрази с вашето ежедневие и очаквания. Има хора, които редовно се хранят в дневната пред телевизора и поради това е необходимо да разполагат с по-голяма и стабилна мебел. Ще срещнете варианти с допълнителни плотове под основния, чекмеджета и ниши за съхранение на дребни вещи.

Ако нямате такива навици и предпочитате минимализма, тогава ви препоръчваме красивите декоративни помощни модели. Те се отличават с елегантен дизайн и са невероятно практични, когато имате нужда от тях. От магазин Венус препоръчват един от най-модерните варианти. Холна маса DIANA INTRO – Венге:

  • „DIANA INTRO“ – стилна маса за хол или дневна с два плота от закалено стъкло;
  • горен плот – чисто стъкло, долен с матирано;
  • базата е от МДФ със свързващи хромирани  елементи.

Оригинален и красив модел, подходящ за всеки модерен апартамент. Предоставя ви удобството на стабилния плот в комбинация с елегантността на микса между два материала на изработка.

Да купим ли новата мебел онлайн?

Напоследък всички пазаруват различни неща през интернет платформите. Именно там намирате и най-модерните мебели. Възползвайте се от офертите на виртуалните търговци, защото така много изгодно ще се сдобиете с подходящото обзавеждане. Произходът и качеството на артикулите са гарантирани и редовно може да откриете промоции и намаления. На едно място клиентите могат да разгледат предложения и дизайни от различни производители, което е голям шанс да обзаведат точно както сте си представили дома си.