Кои са причините повече потребители да избират изкуствена коледна украса?

коледни

Особено важно за ангажирането и украсата по време на коледните празници е да има коледна елха. Всеки знае, че всяка година цените им доста се покачват и определено това се отразява на семейния бюджет, който отделяме за повдигане на настроението и прилагането на тематични продукти, които са характерни за празника. Но естествено има и други възможности, които се оказват не само по-изгодни, но и значително по-дълготрайни. Такива са коледни изкуствени елхи и гирлянди, които се приемат като все по-интересни и рационални решения, които са рентабилни и освен това изключително приемливи като стойност.

Идеи за смяна на естествената елха с изкуствена

Като значително по-екологично решение се приемат продуктите от каталога с изкуствени елхи и гирлянди. Разбира се, че когато искате да внесете празнично настроение и да подобрите до известна степен стайлинга на интериора по Коледа няма как да пропуснете да изберете елха. Но защо да купувате такава, която ще ви служи не повече от месец и след това ще трябва да изхвърлите в контейнерите за битови отпадъци?

Много по-практичен се оказва избора на изкуствена, тъй като позволява да се осигурят много по-практични и разумни решения, които се отнасят до създаването на идеална и многофункционално организирана зона в духа на Коледа. Няма нужда от твърде много разходи, нито пък от място за съхранение, защото изкуствените елхи са доказано дългосрочен продукт, който е евтин и се сгъва до компактни размери, когато не го използвате.

Малко ползи от това ви решение са:

 • Купувате изделие, което се използва толкова коледни тържества колкото самите вие пожелаете;
 • Инвестицията е разумна, тъй като пазара е доста конкурентен и цените, които ще откриете са супер изгодни и дори символични;
 • Изработени са от екологични материали, което е приоритетно за онези, които искат да опазят околната среда без да се налага да бъдат унищожавани живи коледни дръвчета;
 • Методите на съхранение са елементарни и не ангажиращи.

Повече от 70 % от анкетираните домакинства споделят, че предпочитат изкуствените елхи. Причините, които изтъкват са в това, че веднъж закупили такава декорация не мислят как ще декорират дома си по време на празниците.

Подход при покупка на нова

Разбира се, че ако повече от 6-7 години сте използвали едно и също коледно дръвче то ви се иска вече да разнообразите интериора и да внесете някаква промяна. Затова навярно ще предпочетете да смените старата с нова изкуствена елха и гирлянди.

Опциите, които имате на разположение не са малко и крайния ви избор със сигурност ще се ръководи от това какви са иновациите в сектора и дали има нещо интересно и актуално, което д привлече вниманието ви. Затова пред вас излагаме някои насоки, благодарение на които можете да подобрите стайлинга и коледното настроение сред близките си. Водещи принципи тук се оказват:

 • Височина на елхата;
 • Брой клончета;
 • Цвят на листенцата;
 • Методи на съхранение;
 • Дизайн;
 • Устойчивост на горимост и други.

Не бива да пренебрегвате основните принципи на покупка, тъй като определено те имат специално отношение към това да си гарантирате една интересна, практична и изискана коледна атмосфера в компанията на нова и модерна изкуствена елха.

Всичко за вашата приказна Коледа поръчайте с един клик

Ако не само от нова коледна изкуствена елха имате нужда то сте попаднали на правилното място, защото тук https://movi.bg/koleda сайта представя на вниманието ви широк спектър от възможности, които биха били наистина елегантни, функционални и благоприятстващи посрещането на най-светлите празници през годината.

Но какво още можете да изберете онлайн, с един клик и на добра цена? Анализ на предложенията при посещение в платформата показва, че наистина имате на разположение доста възможности, от които да се възползвате. Тези, от които повече потребители остават впечатлени са:

 • ЛЕД лампички. Могат да бъда захранвани директно от електрическата мрежа или чрез батерии. Предлагат се и такива със соларни батерии, които са подходящи за използване на открито;
 • Играчки за елха;
 • Коледни чорапчета за лакомства;
 • Съдове – чинии, плата, подноси, чаши за топли и студени напитки;
 • Покривки и тишлайфери, салфетки и прибори за хранене;
 • Тематични празнични облекла – пуловери, пижами и други;
 • Сувенири, които са идеални за подаръци за колеги и приятели;
 • Ароматни свещи;
 • Венци за врата;
 • Керамични фигурки и много други.

Със сигурност това, което е важно да отчетем е, че става въпрос за огромен ресурс от продукти, които могат да бъдат избрани онлайн и с един клик сега биха били удачно решение, от което да се възползвате.

Не чакайте последния момент за да започнете да си подготвяте за коледните празници. Доверете се на платформата MOVI.BG и поръчайте сега най-актуалните, интересни и функционални решения, които се предлагат на страхотна цена. Потенциала от възможности наистина е невероятен, а вие ще останете запленени от качеството, разнообразието и разумните цени.

Идеалното време за покупка на тематична декорация е именно летния сезон, когато се наблюдават и най-изгодните оферти, от които можете да се възползвате.