Лесно ли е да изберете и доставите кола от германска автокъща?

германска автокъща

Знаете ли, че вече имате и опция да си поръчате автомобил от автокъща, която се намира извън пределите на страната ни. Днес опциите за придобиване на автомобил втора ръка са доста разнообразни и наистина е много практично клиента сам до подбере вариантите, а представител автосалоните да се погрижи за предоставянето на най-добрата оферта и решение. У нас има търговци, които разширяват своя потенциал  и с оглед да бъдат максимално полезни на своите клиенти създават партньорски отношения с чужди дилъри и търговци на употребявани автомобили. За още по-ефективно обслужване обаче има и друг вариант, който е свързан с разкриване на автосалони в европейски страни като това е много добро решение, което допринася за бързото и качествено обслужване на клиентите и техните високи изисквания. Така, че ако сте избрали кола от германска автокъща то не  е проблем да си поръчате желаното возило от там и то да бъде доставено до страната ни съобразно всички законодателни изисквания. Най-лесния начин обаче се оказва варианта, в който търговци у нас разполагат с автокъщи в други страни като по този начин ще избегнете плащането на допълнителни такси и услуги при доставката и транспортирането на превозното средство.

Германска автокъща наскоро отвори и Капитол. Фирмата е добре позната сред почитателите на автокъщакачествените и сравнително нови автомобили, които се предлагат на нашия пазар. Идеята на Капитол е да обхване максимално голям процент от клиенти, които например имат желание да си изберат сами кола от Германия. В германския автосалон бихте могли да намерите своето ново возило и то да ви бъде доставено в кратки срокове. Ролята на Капитол е да удовлетвори максимално вашите желания и спести излишни разходи на клиентите си.

Как се избира кола от германска автокъща? Самата процедура е доста улеснена и наистина не е нужно да ходите в Европа за да вземете избраното превозно средство. от Капитол ще се погрижат за всичко, тъй като опитните консултанти от германския клон на компанията наистина разполагат с ресурса да извършат необходимите действия, които са задължителни при покупката на даден употребяван автомобил. Както знаете проверката на техническата изправност е на първо място и за да сте напълно сигурни, че ще получите перфектното возило е важно да имате доверени и опитни специалисти, които да се погрижат за това. Освен тези важни технически ангажименти друг характерен за вноса на коли от друга страна автомобили е и тяхната коректна документация. Задължително е професионалистите от германската къща на Капитол да разполагат с оригиналните документи на автомобила, което гарантира неговата история. Определено има доста важни стъпки, които трябва да се предприемат по отношение на вноса на коли от други страни. Когато колата не е налична в някой от автосалоните на компанията в България се пристъпва към действия, с които клиента първо прави избор от няколко варианта на коли и след това се преминава през подбор от страна на компетентните служители от германската автокъща, които да се установят кой от набелязаните превозни средства е най-ефективното и отговарящо на критериите на потенциалния клиент. Едва след като се стигне до окончателно решение и е направен избор се прави организация за доставка на автомобила до неговия нов собственик. Самата процедура отнема не повече от седмица, тъй като за Капитол е важно бързото и качествено обслужване на всеки клиент. Несъмнено така се пести доста време, тъй като на практика клиента няма нужда да прави допълнителни разходи и да пътува до германската автокъща за да се убеди в достоверността на информацията, която е получил. Отговорността на автосалони Капитол е да осигурят пълно обслужване, което е съобразено с най-високите изисквания на своите клиенти. От проверката на автомобила до доставката в България – гаранция за качество, висок стандарт!