Как се организира спално помещение

мебели

Темата с организирането на спалния интериор може би буди известно недоумение. Сигурно се питате какво толкова има за организация и структуриране на елементите при условие, че основните са легло, гардероб и скрин. Така е, но обикновено позиционирането на тези само три на брой елемента са в състояние да създадат доста главоболия и проблеми при желание от наша страна за по-големи мебели, а наличие на ограничена площ. Затова е важно да помислим за организацията като метод, който да превърне спалнята ни в разкошно, спокойно и правилно подредено пространство.

Гардеробът – основния организатор на хаоса у дома

Дрехи, аксесоари, бельо, домашен текстил – всичко това ползваме в ежедневието си. как да се справим с неговата подредба ако нямаме добър гардероб? Гардеробите са онези феноменално удобни мебели, които са не по-малко важни за нашата спалня. като се има предвид и това, че помещението използваме не само за спане, а и за преобличане по няколко пъти на ден то ето я явната причина да проявим особено отговорно отношение към избора на.. гардероб. А предложенията не са малко и доказателство за това откриваме в категорията гардероби – mebelilenistyle.com. В каталога на българския производител попадаме на няколко интересни и доста адаптиращи се предложения, които няма как да подминем като опция за организиране и на нашата спалня. видовете гардероби тук, които заслужават да бъдат забелязани са:

 • Двукрилни;Гардероб
 • Трикрилни;
 • С четири крила;
 • Детски.

В зависимост от пространството, с което разполагаме в спалнята можем да поставим някои от изброените варианти. Интереса е най-голям към тези с две крила и причинете се крият в пропорциите, адаптивността и функциалността на гардероба. Когато се купува нов гардероб клиента съсредоточава вниманието си върху някои основни акцента:

 • Размери и габарити;
 • Възможност за надстройка;
 • Отваряемост на вратите;
 • Вътрешно разпределение;
 • Здравина, стабилност.

Анализа, който можете и вие само да направите във виртуалното пространство показва, че много от търговците предлагат доста интересни модели. Но наистина ако търсите всеобхавтност и покритие на изброените основни критерии за покупка на нов гардероб то в максимална степен те ще бъдат покрити от предложенията на ЛениСтил. гаранция за високо камество, дори цени, практично и лесно използване, устойчивост на натоварване – от това има нужда и вашата спалня за а бъде организирана по вас вкус.

С внимание към детските гардероби

Сред едни от най-популярните и купувани модели гардероби за спални попадат и тези за детски стаи. Помещението е достатъчно специално за отговорните родители, което предполага наистина да проявим отговорност и да се заемем с обстоен преглед на пазарните предложения. Първо е желателно да се нахвърлим няколко важни детайла, върху които да съсредоточим критерии за избор на детски гардероб. Те са определящи не само от гледна точка на организация на пространството, но също така и безопасност при ползване:

 • Гардероба да бъде достатъчно голям за да побере вещите на децата;
 • Да е с механизми, които са напълно безопасни при ползване;
 • Да са вложени екологични материали, които не предизвикват опасност за здравето на децата;
 • Гардеробите да са стабилни;
 • Сглобките да са извършени съобразно инструкциите за правилен монтаж;
 • Дизайна да отговаря на останалата част от детското обзавеждане.Модул за детска стая

Не са малко нещата, за които предварително трябва да помислим. Все пак става въпрос за мебел, която ще бъде в стаята на нашите деца и не  е без значение какво е нейното качество и сигурност при ползване. Предложенията идват отново от категория продукти на Лени стил. Посетете детски гардероб – mebelilenistyle.com и изберете онлайн от множеството варианти, които се предоставят от производителя. С внимание към детайлите, сигурност, функционалност и добра адаптивност – от ЛениСтил се грижат не само за безупречната организация на вашия дом, но и за безопасността на децата, докато учат, забавляват се или щуреят в детската стая. А несъмнено гардеробите са важни не само за да направят жилището ни по-подредено, но тяхната роля е в правилното съхраняване на личните ни вещи, облекла и домашен текстил така, че винаги да са в готовност за използване.

Поръчайте новите си мебели онлайн

Въпреки, че гардеробите са сред категорията мебели „едрогабаритни“ то това не би следвало да ви притесни ако намирате избрания модел онлайн в каталога на ЛениСтил. производителя разполага с улеснен модел за поръчка и доставка дори на гардероби, независимо от техните мащаби. Имайте предвид, че мебелите пристигат на адреса ви в разглобен вид, но за сглобяването им не се нуждае от друго освен от инструкция за монтаж. С mebelilenistyle.com – онлайн получавате възможността да поръчате всякакви едрогабаритни мебели, да спестите пари и продуктите да пристигнат на адреса ви по-бързо отколкото сте се надявали. Прецизното и професионално обслужване е сред основните приоритети и цели, които от ЛениСтил залагат в търговската си политика. Защото качествено обслужените клиенти и тяхната удовлетвореност е в основата на успешния бизнес.Спален комплект

За много потребители е непонятно как така се взема решение за избор на мебели по картинка. Интересно е, че само преди десетина години метода на онлайн пазаруване на стоки за бита и обзавеждането бе сред не толкова разпространените тенденции, към които се гледаше скептично. Днес обаче виртуалното присъствие на всеки производител и търговец е повече от необходимо, тъй като се оказва, че много по-голям е процента на желаещите да ползват по-лесния и разумен начин да се сдобият с мебели и то от ранга и размерите на гардероби, спални, дивани и други. А от mebelilenistyle.com разполагат с качествени ресурси да задоволят и най-педантичните си клиенти, тъй като предимството да пазаруваш онлайн и да обзаведеш дома си с един клик е не просто удобство, а изкуство.

Предимства и недостатъци според клиентите при покупка на мебели онлайн

Предимства Недостатъци
–          Многообразие от продукти –          Поръчваш по картинка
–          Пести време –          Риск от измама
–          Пести пари
–          Бърза доставка
–          Избор на метод за плащане

 

Безспорно онлайн пазаруването няма как да не премине под дискусията за това дали е правилно и какви рискове носи със себе си. но пък затова има доверени и коректни търговци, които да бъдат ползвани. Все пак, когато човек инвестира в мебели, които не купува всеки ден е важно да подходи с внимание и да е наясно, че пазара предлага както възможности така крие и рискове, за които трябва да сме подготвени. За да намалите риска от заблуда и получаването на некачествена мебел винаги се доверявайте само на проверени производители и търговци като ЛениСтил.