Изложения ни представят иновациите при мебелното производство

иновации

През последните няколко години в страната се провеждат множество изложения, на които търговци, производители и потребители се запознават с новостите в мебелния бранш. Иновациите са един от съществените фактори, които привличат вниманието ни, тъй като освен с естетика новите мебели, материали и всякакви други компоненти, които се влагат, определено максимално улесняват нашето ежедневие. Представените фирми, участващи на изложението, което се провежда с Интер Експо Център в столицата ни показват богата гама от разнообразни машини, ресурси, материали и всякакви други продукти, които са неизменна част от производството на съвременните мебели. Наред с технологиите в мебелния сектор впечатление правят и други браншове като производството на матраци, тапицирани мебели, интериорен текстил и много други. Тук https://bit.ly/2ytNsc8 заинтересованите предприемачи могат да открият нови партньори и да разширят бизнеса си, да внедрят нови технологии и създадат стилни дизайнерски мебели, които да предлагат не само на българския, но и на световния пазар.иновации при мебелите

Светът на мебелите, както наричат това изложение е подиум, на който са представени всякакви интелигентни решения за дома, модерен интериорен дизайн за заведения и хотели, както и оборудване на работни кабинети. Всеки клиент би намерил своето място сред множеството изложени експонати. Ако се интересувате от градински мебели, оборудване и обзавеждане за ресторанти, домашен текстил или осветителни тела, то именно тук ще откриете най-атрактивните и нови предложения на браншовите организации.

За да се произведе една мебел е ясно, че са нужни лепила, обков, механизми. За да не се подценяват и най-дребните детайли при създаването на дизайнерски и масово използвани ежедневни мебели тук присъстват и фирми, които също да известна степен имат пряко отношение към създаването на една стилна мебел. машини за рязане, фрезоване, био екологични лепила както и друг тип свързващи крепежи са част от изложението Светът на мебелите и Техномебел. Запознайте се с перспективите, които съвременното мебелно производство предлага на едно от най-посещаваните изложения, провеждани у нас.