Бебешки колички – три акцента за правилен избор

количка

Бебешката количка е втората по важност вещ, която родителите следва да изберат още преди детето да се е появило на бял свят. Моделите наистина са невероятно разнообразни и това до голяма степен може да се окаже сериозно предизвикателство за неподготвените мама и татко. За да си спестите грешки ще представим няколко основни акцента, които е важно да вземете под внимание, особено ако нямате никакъв опит и родителството е нещо ново и непонятно за вас.

Безопасност

Разновидностите при предлаганите бебешки колички наистина би ви объркало. Тъй като ще ползвате това возило за невръстното и нуждаещо се от защита дете на първо място е това да се запознаете с нивото на безопасност при различните модели. Въпреки, че всички разполагат с обезопасителни колани и всякакви други подпорни елементи, които не позволяват на детето да изпадне от количката не са малко предлаганите варианти, при които се наблюдава нестабилност. Добре е освен техническите показатели да заложите и на мнения на потребители, които имат преки наблюдения.

МаневреностДетска количка за близнаци

Градската среда е изпълнена с редица предизвикателства. Бордюри, разбити плочки и редица други неравности в парка, тротоара и местата за разходки с детски и бебешки колички изискват от родителите да бъдат опитни шофьори. Ако самата количка е трудна за маневриране то със сигурност ще се стараете да ограничите излизанията на открито. Но ако количката се управлява с лекота то наистина ще си гарантирате приятни и изпълнени с положителни емоции моменти с вашите малчугани.

Компактност

За да бъде наистина най-доброто решение за вашето дете количката трябва да бъде не само безопасна, но също така маневрена и лесна за транспортиране в автомобил. Не са малко моделите, които са:

  • Комбинация от кош, трансформиращ се в столче за кола;
  • С един бутон успяват да придобият размери, които наподобяват чадър;
  • Разполагат с летен и зимен кош, което предоставя удобство и защита на детето в зависимост от атмосферните условия.

В онлайн магазина на Арена ще откриете най-практичните бебешки колички на супер достъпни цени. Запознайте се с тях още сега.