3d химикалки – перфектния подарък за вашето дете

3d химикалка

За да зарадваме децата с различен и наистина впечатляващ подарък като родители вече изпитваме трудности да им осигурим наистина нещо различно. На фона на многобройните играчки, които днес се предлагат на пазара, технологии и всякакви други джаджи става все по-сложно да изберем онази, която наистина да ги заинтригува и впечатли. Чухте ли за новата 3d химикалка? Всъщност тази модерна играчка цели да провокира изобретателността на вашето дете и освен това да го накара да твори. Трудно е в наши дни да се ангажира за по-дълго време вниманието на детето, особено когато на телевизионния екран непрекъсвано се въртят различни анимационни филмчета, а компютъра и таблета предлагат доста забавни игри. С 3d химикалката обаче наистина възможностите са изключително атрактивни и малчуганите могат да се превърнат в строители, създатели и новатори. Затова ето една наистина прекрасно и добро предложение, което ще се хареса и на вашето дете.3d игра

Не е нужно детето ви да бъде изявен художник. Но е факт, че още в детската градина децата много обичат да оцветяват и да рисуват къщички, цветя, дървета,хора и дори животни. С помощта на 3D писалката ще могат да създадат триизмерни обекти, които наистина да ги превърнат в изобретатели, което пък ще им даде още повече самочувствие и възможност за изява. Едни от най-предпочитаните и харесвани триизмерни химикалки сред децата са – Redwood I DO 3D и Da Vinci 3D PEN 1.0. с тях наистина дори най-непослушните и трудно задържащи върху конкретна задача дечица успяват да се превърнат в истински вълшебници и с удивление рисуват на воля с часове.

Предимствата на 3D  химикалките е в това, че те нямат нужда от компютър или пък от специален софтуерен продукт. Те се водят единствено от въображението и таланта на вашето дете, което създава интересни образи и рисува любимите си неща. Ако искате да накарате детето да остави компютърните игри то сега е момента да му предложите най-доброто средство, с което то ще развие своите умения, а именно с триизмерната химикалка. Тези писалки обаче не се харесват само от децата. Те са толкова забавни и впечатляващи, че дори родителите не могат да се откъснат от масата за игри. Заедно можете да развихрите фантазията си и да помогнете на детето да създаде най-красивата си творба. Повечето 3D химикалки са подходящи за дечица, които са над 7-8 години, тъй като при тях се изисква контрол на движенията,  прецизност и умения. Разбира се, ако детето ви от малко проявява интерес към моделирането  и рисуването можете съвсем спокойно да му подарите такава играчка и да го направите щастливо.