Всичко ли можете да предвидите, когато избирате кухня по поръчка

кухня по поръчка

Сред мебелите, които е желателно да се изработят по поръчка за новия ви дом са кухните. Всяка втора домакиня ще потвърди, че е много по-ефективно сами да изберете дизайна, вида на шкафовете, цветовата комбинация, механизмите и дори разположението на елементите като идеята е да се намери максимално балансирано  и сигурно решение за уникално и индивидуално аранжирана зона. Все пак кухнята не е само котлони и фурна, а зона за творческите ви кулинарни изяви, в които искате да се чувствате свободни и мотивирани да създавате истински шедьоври.

Да е функционална

Реално с избора на кухни по поръчка на клиента се дава възможност да избере буквално всичко. В началото разбира се, се определя бюджет, в чиито рамки се поставят онова, което бихме могли да си позволим. И от тук нататък следва да се намери хармонията между прекрасната визия и функциалността, удобството да се движим свободно и да ни е максимално удобно, независимо от това какво именно правим.

МДФ, ПДЧ, лакирани, матирани повърхности, стъклени полупрозрачни елементи, принтове и всичко онова, което може да структурира облика на уникалната ви кухня може да бъде вложено при нейната изработка. Но за да бъде наистина функционална и практична ви препоръчваме да си изберете професионални дизайнери на кухни по поръчка както и фирма, която е специализирана в тяхната изработка.

Персоналните предпочитания не се свеждат единствено до избора на плоскости. При кухните по поръчка ви се дава право на избор на всеки един от детайлите ,които ще бъдат композирани в обзавеждането:

  • Комбинация от цветове;кухня по поръчка
  • Избор на термо плот;
  • Избор на гръб;
  • Местоположение на шкафове и електроуреди;
  • Опции за ръчно изработени елементи;
  • Механизми за повече оптимизация и организация;
  • Плавно затварящи се панти и ролкови или телескопични водачи;
  • Подбор на дръжки или пък предпочитате по шкафовете да няма такива.

Всъщност ако се замислите добрите проектанти и дизайнери наистина могат оптимално да се съобразят с вашите претенции и предпочитания като идеята е наистина да се постигне резултат отговарящ на представите ви за комфорт и стил в кухнята.

Няма как да не е неповторима

Всяка една кухня по поръчка е уникална сама по себе си. дори да изберете като база даден дизайн то спрямо вашата квадратура на кухнята и формата няма как да бъде аналогична с примерния модел. Няма спор, че кухните по поръчка са индивидуални творчески проекти, които са фокусирани и съобразени с приоритетите, характера и изискванията на клиентите. Да, те са уникални, забележителни и единствени по рода си, защото са провокирани от вашата мечта за съвършен кухненски интериор.