Тоалетки за оптимален спален комфорт

тоалетка

У дома има специални зони, на които разчитаме да  си осигурим отличи условия за отдих, почивка и време само за себе си. Правилно се досетихте, че днес ще се отправим към спалнята, където ни очаква спокойна и уютна атмосфера, която да се погрижи за релаксирането и възстановяването на силите ни. Но предвид това, че не само за спане и почивка, а и за обличане, събличане, разкрасяване и грижа за собственото ни самочувствие е ролята на спалнята то няма как да не се фокусираме върху една малка, но с особена значимост мебел – тоалетката. Мебели Арена представят в своя каталог богат избор от идеи, които биха се внедрили идеално във всяка спалня. Как и каква тоалетка да изберете за да се почувствате напълно удовлетворени ще ви разкрием  днешната публикация.

Тоалетка с огледало ADA

Ако търсите семпло и не толкова натрапчиво допълнение за обзавеждането на спалната зона то ето, че именно тук и сега клиентите могат да се възползват от една прекрасна и съвременна тоалетка, която е елегантно решение за осигуряване на практична зона за добро самочувствие.

По своята същност модела се състои от:

  • Удобна мини маса с чекмедже;
  • Прекрасно огледало с подчертана орнаментика;
  • Опционално допълване на комплекта с мини табуретка.

Нищо фрапиращо и затормозяващо сетивата ви. Една прекрасна мебел, която се предлага на отлична цена. Изработката е от естествена дървесина, боядисана в бяло, което предоставя отлична възможност за приспособяване във всякакви дизайни и стилове.

Скрин-тоалетка Оскар

Скрин-тоалетка

Едно по-модерно и функционално решение за съвременния спален кът е този тип тоалетка. Тя се радва на огромна популярност поради това, че освен предоставената зона за разкрасителни процедури има и типичните за скриновете чекмеджета, в които можете да съхранявате бельо, аксесоари и всякакви други битови дребни вещи. Приоритетното за модела е това, че е комбинативен и наистина допринася за оптимизирането на спалната зона, особено за онези помещения, които не са просторни и площта е ограничена.

Водещите отличителни характеристики, които провокират клиентския интерес са:

  • Отличните размери, които се внедряват дори в малки спални;
  • Красиво голямо огледало;
  • Четири практични чекмеджета;
  • Стилни орнаменти;
  • Модерна цветова комбинация;
  • Ниска промоционална цена.

Няма как да не се възползвате от тоалетката Оскар, която ще ви осигури компактно и функционално обзавеждане, благодарение на което спалния кът да се превърне в стилно оборудван кът.

Още невероятни и фантастични предложения, с които можете да въведете ред и индивидуализъм в спалния си интериор ще откриете в каталога на виртуалната платформа Мебели Арена.