Как да изберем бързо модерен спален комплект?

спалня

Промяната на интериора в спалнята винаги е важна задача, пред която се изправяте не толкова често. Обикновено мебелировката в тази зона е достатъчно здрава, за да бъде използвана дълги години. Щом настъпи моментът за промяна е добре да се насочите към нещо актуално и функционално, което ще замени старото обзавеждане по най-добрия начин. Стилният спален комплект е добро решение, тъй като включва необходимите мебели и то на достъпна цена. Артикулите са дизайнерски и представляват пълно обзавеждане, в което няма да ви липсва абсолютно нищо.

По какви критерии да изберем спален комплект?

Ще се справите много по-експедитивно със задачата, ако следвате и ясни критерии при избора. Мебелите включени в комплекта за спалня трябва да ви предоставят удобство и комфорт и да съхраняват всичките ви дрехи и лични вещи. Първоначално ви препоръчваме да определите от колко голям гардероб се нуждаете и с какво вътрешно разпределение. Ако избраният от вас спален комплект не включва скрин, може би е добре да го допълните.

Той е удобна мебел с достатъчно чекмеджета за подредба на тънки дрехи. Изберете голямо легло, за да се чувствате комфортно и разбира се към него има задължителните нощни шкафчета. Комбинациите могат да бъдат много разнообразни, тъй като мебелите се изработват на модулен принцип. Това означава, че комплектът за спалня може да бъде доста обемен, включващ повече артикули или съвсем минималистичен само с легло и нощни шкафчета.

За да изберете подходящ дизайн трябва да се съобразите и с други фактори като цвета на стаята, вида и нюанса на завесите и килимите. Дори и най-дребният детайл е от значение, когато търсите нови мебели. Нека да бъдат в цвят, който ви харесва и няма да ви омръзне дълго време. Магазин Venus.bg дава един конкретен пример. Модерен комплект Арес 160/200 с включен матрак и подарък възглавници:

мебели за спалня
  • комплект „Арес“ е стилно и функционално предложение за обзавеждане на всяка спалня на достъпна цена;
  • този модел е съставен от легло с тапицирана табла и повдигащ механизъм с амортисьори, предоставящи достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • двукрилен гардероб с плъзгащи врати, LED осветление и огледала;
  • за изработката на модела се използва от висококачествено ПДЧ 18 мм, в цветовете – Бял гланц и Дъб мока.

Когато поръчвате подобни артикули онлайн, получавате и безплатен транспорт, което е доста сериозна привилегия.

Защо да изберете гардероб с плъзгащи врати?

Стремете се да предпочитате мебели, които са удобни и практични. Съвременните гардероби са конструирани с плъзгащи врати, защото това е най-добрият начин да спестите от пространството в стаята. Тези артикули изглеждат луксозно и стилно, отварят се и се затварят плавно и безшумно. На вратите също така са монтирани огледала, които оптически отварят пространството, внасят светлина и са много удобни, за да се огледате преди да излезете.