Шкаф за обувки – подходящи видове

шкаф

Подредбата и съхранението на обувките е често срещан проблем, особено в домовете на големите семейства и на тези, които са обичат различните модерни неща. В днешната статия се постарахме да ви представим различни по вид – артикули и да ги характеризираме по един кратък и ясен начин. Ако погледнете тук http://venus.bg/ ще забележите, колко богат е асортиментът от различни модели и вариации на тази малка и компактна мебел. Без значение с какво свободно място разполагате в антрето, добрият дизайн и правилния избор на модел, ще ви помогне да организирате по-лесно пространството.

Практични разновидности на шкафа за обувки venus

Със сигурност ще ни бъдат удобни стандартните шкафове с падащи вратички. Тези модели предлагат комфорт и добра вместимост за различни чифтове.  Ще ги откриете в магазин venus в най-разнообразни размери, материали и цени. В зависимост от характеристиките на тези елементи се променя и тяхната цена. Например тези с по-голям обем, повече рафтове и по-добра визия са естествено и на по-висока цена. Те лесно се съчетават с интериора в антрето и създават спретнат вид на помещението. Следващият вид за който ще поговорим днес е стандартния вариант с вратички, на неговите рафтове нещата ви също ще бъдат добре защитени от праха и изрядно поставени. А многофункционалната пейка-ракла, се грижа за това да сте добре настанени, докато се обувате и да имате достатъчно място да подредите обувките си.Шкаф за обувки

Шкаф  venus 100 – венге:

  • Шкафът е снабден с възглавничка, която ви дава необходимото пространство за да седнете и да се преобуете;
  • Разполагате с двуредов механизъм;
  • Моделът се изработва от ПДЧ 16мм;
  • Имате възможност да изберете цвета на възглавницата от три възможности – бял, бежов и кафяв.

Шкафът за обувки venus, който ще изберете зависи от големината на коридора ви, вашите лични предпочитания и количеството обувки, които притежавате. Който и модел да вземете, той ще направи помещението наистина подредено и комфортно.