Как да намерим удобен и красив шкаф за коридора?

етажерка

Ако искате да направите някаква промяна в интериора на своя дом, е хубаво да започнете от входното пространство. Тази зона е от ключово значение за комфорта на семейството, защото е първото нещо което виждате, щом се приберете. Тук трябва да има подходящи мебели за съхранение на обувките и връхните дрехи. Артикулите следва да са съобразени със свободното пространство, така че да се използват лесно и да не изглежда тясно и претрупано. Ако искате да инвестирате в качествено обзавеждане ви предлагаме да обърнете внимание на моделите в сайта http://venus.bg/шкафове-за-обувки. В каталога ви очакват съвременни дизайни и мебели включващи множество удобства и екстри.

Как да изберем точния шкаф за входното антре?

Като всяка друга покупка и тази следва да отговаря на вашите критерии и очаквания. Във семействата има различен брой обувки, които трябва да се подредят, за това първото с което ще се съобразите е колко голяма мебел ви е нужна.

Имате възможност да комбинирате и два различни модела, за да се получи малко по-раздвижен и съвременен интериор. Хубаво е това, че производителите са подготвили много разнообразни и красиви шкафове в различен стил, форма и размери. От магазин Venus.bg ще ви помогнат в избора с няколко ценни съвета:

шкаф
  • измерете свободното пространство – това е важно, за да откриете модел, който ще отговаря на размерите на коридора. Ако предварително знаете мястото на което ще го инсталирате много по-бързо бихте избрали съответната мебел;
  •  качеството на изработка е от значение – шкафът за коридора задължително трябва да е здрав и стабилен. В него ще подреждате много обувки и не е хубаво да се чува скърцане или да се усеща разклащане. Заложете на модел направен от MDF, ПДЧ или дървесина;
  • изберете начин на отваряне на вратичките – механизмите на артикула могат да са ветрилообразни или класически. В първия случай пространството за съхранение е малко по-голямо, а във втория получавате стандартни рафтове и отделения;
  • допълнителни удобства – има варианти, които могат да се използват като пейка. Други имат монтирани големи огледала и въртящ механизъм.

Изберете шкаф за обувки, който ще ви създаде необходимия комфорт в коридора.

Къде ще открием добре изработени шкафове за обувки?

Клиентите днес предпочитат да пазаруват голяма част от нещата за жилището си през интернет платформите. Има достатъчно специализирани онлайн магазини за мебели, в които ще може да разгледате огромен асортимент събран на едно място. Често в каталозите се откриват интересни и оригинални дизайни на шкафове за обувки. Цените са разумни, а често има и промоции. По този начин не губите от времето си да обикаляте магазините и когато сте сигурни в избора си може да направите поръчка.