Разтегателни дивани-да внесем стил и практичност в дневната

разтегателен диван

Най-търсени на пазара днес се оказват не само мебелите, които са най-атрактивни като визия, но тези, които се отличават със своята функционалност. В търсене на перфектното решение и за нашия хол трепетно разглеждаме търговските предложения. Ефекта на объркване безспорно няма как да избегнем и затова днес ще се позовем на опита на интериорните дизайнери, които ни съветват как най-правилно да изберем подходящата за интериора ни мека мебел. И като заговорихме за мека мебел веднага картинката, която инстинктивно изплува в съзнанието ни е а прекрасна гостна стоя,в която да прекарваме свободното си време. Но, накъде без стилен и елегантен диван? диваните определено са част от интериора в това помещение, което ни прави толкова критични по отношение на неговия избор. Затова днес питаме интериорните дизайнери какъв диван да изберем и задължително ли е той да разполага с разтегателни механизми.дивани

Всъщност концепцията, която е определяща за един модерен дом е именно в това да се намери правилното решение, което да отговори на първо място на нуждите на членовете от домакинството. Така, че в мисията да създадем един съвършен и иновативно изглеждащ дом не просто избираме диван, а търсим максимално функционалното решение, което да гарантира домашния ни комфорт.

Затова и предложенията за разтегателни дивани не бива да се пренебрегва. Когато в жилището и по-точно в дневната не само каним гости, но и ползваме меката мебел за лична почивка то опцията за увеличаване на габаритните размери никак не бива да се елиминира. С разтегателните механизми си осигуряваме по-голяма площ и лежанката на дивана се превръща в прекрасно и просторно легло. Ето, че освен като почивна зона диваните с разтегателни функции могат да се ползват максимално ефективно и като ежедневна спалня. а имайки предвид, че местата за спане в малкия апартамент все не достигат то ето, че един разтегателен диван би бил перфектното решение за оптимизиране на почивните зони.

Но освен като релаксираща и специална мебел, която да излъчва респект, динамика и уникалност модела диван трябва да  бъде не просто функционален, но и компактен като стил и приспособимост. Интериора у дома е компилация от детайли, за които казват, че трябва да са синхронизирани  и балансирани. Само с правилната ни ориентация в модела, размера и функциите можем да останем напълно удовлетворени от преимуществата, които ни предлага. А съвършенството съществува някъде там. И за да не го търсите и вие ви го представяме с най-голямо удоволствие. Mobila Dalin е румънска фабрика за мека мебел, която създава съвършени и невероятно функционални модели за ценителите на изискания ни неповторим дом.