Защо е оправдано доверието към конкретни производители на стъклокерамични плотоне

плот

Инвестирането в качествени уреди за нашата кухня стартира от изготвянето на списък, в който задължително се включват и предпочитанията към определена марка. Да заложиш на утвърден производител, който си е извоювал стабилни позиции на пазара по продажба на уреди с висока необходимост в ежедневието е достатъчно показателно затова защо от Gorenje стават едни от водещите брандове, които клиентите предпочитат. Марката е емблематична и не се нуждае от представяне, а пакета от разнообразни изделия като стъклокерамични плотове, фурни, хладилници, съдомиялни и други навярно присъстват и във вашия дом. Причините да инвестирате в Gorenje и предлаганите от марката уреди не са малко, а най-съществените днес ще споделим с вас.

Защо да се доверите на Gorenje

Да вземем като пример покупката на стъклокерамичен котлон. Това е от елемент от оборудването на модерната кухня, без който не си представяме готвенето на някои основни видове ястия. От Gorenje представят на клиентите си многообразие от плотове, изработени от стъклокерамика, които се отличават със своята елегантност, качество, издръжливост и удобно експлоатиране.

Стъклокерамичен плот за вграждане RUSTIC

Твърдените, че тези плотове са много крехки и чупливи е неоснователно и от марката оправдават това с дългогодишната гаранция, която представят за уредите, които са част от производствения каталог. Но не само здрави са тези електроуреди, тъй като те провокират интереса ни и относно:

  • Факта, че издържат на удар с тегло около два килограма, дори ако въпросния е изпуснат от половин метър височина;
  • Дори да излеете студена вода върху нагрят котлон то стъклокерамиката няма да се спука;
  • Не е проблем почистването на загоряла захар, мед или прясно мляко след като котлона напълно изстине;
  • Върху стъклокерамичен котлон можете да използвате различни видове съдове, които са термоустойчиви;
  • Работата на уредите е изключително икономична, тъй като нагревателя не работи непрекъснато.

Това са основни принципи, които правят плотовете Gorenje наистина високоефективни. Стил, качество и удобство при готвене си осигурявате и вие с внедряването на плот, изработен по най-високи стандарти.