Какво ви е необходимо за обзавеждането на перфектната дизайнерска спалня

Луксозен спален комплект

Когато дойде моментът да променим интериора на спалнята, започваме да разглеждаме модели на различни по функционалност мебели. Много ни се иска тази стая да придобие един уникален вид, а това може да бъде възможно благодарение на правилните дизайнерски мебели за спалня. Такива откриваме в мебелен магазин Венус и неговите чудесни предложения. Мебели изработени по всички правила на модерния интериорен дизайн. Цветове, орнаментика и функционалности, хармонично съчетани, така че да направят помещението впечатляващо.

Не пропускайте малките детайли, те също са от значение

На първо място е осветлението. Спалнята винаги имате нужда минимум от два кръга осветление. Главното, което осветява стаята и страничното до леглото, когато четете или искате да създадете приятна атмосфера. Голяма част от красотата на спалнята идва и от правилно подбраното спално бельо. Може също така да помислите и за малки декоративни възглавници. Това обаче, което придава неповторима топлина и уют на спалнята е килимът. Той няма алтернатива. В заключение към малките детайли, може да допълним и аранжирането с дребни декорации и малко живи цветя.Спален комплект

Актуални модели на дизайнерски мебели за спалня от магазин Венус.

  • Луксозна спалня Невада – модел с намалена цена от 498 лв на 398лв. Изцяло тапицирано легло за дамаска и капитонаж;
  • Луксозна спалня Delano – дизайнерска спалня изцяло тапицирана с асиметрични форми. Стабилна конструкция гарантираща дълготрайно ползване;
  • Спалня Версай – елегантен модел, който е снабден с тапицирана табла в бяла кожа. Също така и две обемисти нощни шкафчета. Удобството е допълнено от повдигащ амортисьорен механизъм, благодарение на него си осигурявате още много място за съхранение.

Сами виждате, че дизайнерските мебели за спалня не са достъпни само за отбрана част от хората. Благодарение на мебелен магазин Венус, вие също може да станете притежател на мебели от висок клас на много разумни цени. Вие решавате дали искате спалното ви помещение да бъде уникално обзаведено.