Лесно ли е да изберем обзавеждане за спалнята в комплект

спален комплект абейла

Във всяко жилище има определено място в което си почиваме, спим и се приготвяме за излизане. Спалнята е строго лична и трябва да бъде обзаведена по начин който я прави максимално удобна за нейните обитатели. Ако ви предстои промяна на интериора или търсите нови и по модерни мебели ви предлагаме да изберете готов комплект. Това е лесен начин да имате стилно декорирано помещение в което нищо не липсва. Научи повече за новите модели и комбинации в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Подобно обзавеждане ще ви донесе комфорт и удобство за една качествена и здравословна почивка.

Как да изберем подходящ спален комплект

Щом искате да купите подобна комбинация няма защо да се тревожите как са съчетани отделните мебели в нея. Те са подбрани от производителя в една продуктова гама, така че всеки подхожда на другия. Научете повече за това какво включват отделните модели. Редно е да се съобразите с размера на стаята която обзавеждате и да прецените кой вариант е най-удачен за вас. Семействата с по-просторни помещения могат да заложат на пълните спални комплекти, които включват – легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Ако обаче стаята е по минималистична има вариант в който може да вземете само легло и нощни шкафчета или пък да прибавите към тях допълнително скрин. Стилът изцяло зависи от вашите лични предпочитания. Научете повече за комбинациите преди покупката. Venus.bg ви препоръчва следния модел. Спален комплект Аполо 2 140/190 – Дъб сонома – с включен матрак и подарък възглавници:

спален комплект аполо
  • Спален комплект „Аполо 2“ е компактно решение за обзавеждане на спалня;
  • Този модел е съставен от легло с включен матрак 140/190, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Гардероб с три врати, две чекмеджета, механизъм за плавно затваряне, рафтове и лост за закачалки;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • За изработка на модела се използва ПДЧ 16 мм, в цвят по избор – научете повече за материала.

Компактен модел в който имате абсолютно всичко, за да подреждате дрехите си и да се чувствате удобно когато си почивате. Научете повече и за другите модели в каталога.

Плюсовете на модерните мебелни комплекти

В днешно време сме прекалено ангажирани и когато настъпи моментът да търсим обзавеждане, предпочитаме най-комплексния вариант, който ще ни донесе всичко нужно само с един избор. Готовите комбинации спестяват време от търсенето на мебелите, по-достъпни са като цена и гарантират качество и перфектна визия. Научете повече за различните стилове. Огромното разнообразие от варианти и стилове които ни очакват онлайн дават шанс на всеки да открие правилните артикули спрямо собствените си нужди и вкусове. Научете повече за предложенията за спалня в каталога.