Какви удобства ни предоставя модерното обзавеждане за кухня?

кухненски шкафове

Решението да смените мебелите в кухненската зона винаги е много важно за семейството, защото такава промяна се прави много по-рядко. Инвестицията е доста голяма и поради тази причина е важно внимателно да определите оборудването, което ще ви създаде желаните удобства. Мебели ВЕНУСпрепоръчват да се спрете на модерните модулни кухни, които са много по комбинативни и функционални, за да направите пространството точно както сте си го представяли. Това са изделия с изгодна цена за потребителя, затова много хора се насочват именно към тях.

Защо да поръчаме модулен комплект за кухня?

Преимуществата на модулното обзавеждане не са никак малко. Кухненското обзавеждане в комплект се състои от горни и долни шкафове, монтирани един до друг като долните са обединени от красив и удобен термоплот. Конструкцията изглежда стилно и елегантно независимо, дали е разположена в самостоятелно помещение или е част от дневната. Всички модули се изработват в един стил и цвят, изглеждат красиво и елегантно и най-вече са практични за домакинята.

Огромно предимство на съвременното обзавеждане е това, че електроуредите са вградени в специални шкафове и по този начин се поддържа по-добра хигиена. Няма да се затрудните да изберете определен вариант за дома си, защото моделите са разнообразни като стил, дизайн, размери и други характеристики. За вас е важно да измерите свободното пространство и да определите в каква форма да бъде изпълнен монтажът на новата кухня. От Венус ще насочат вниманието ви към – Готова ъглова кухня Лукс 7 – MDF, Антрацит/Бордо-гланц:

кухня
  • готова ъглова кухня „Лукс 7“ с включен термоплот;
  • съставена е от горни и долни шкафове, от които: витрини, етажерки и чекмеджета;
  • шкаф за мивка, отделения за вграждане на фурна и пералня;
  • всички вратички са с плавно затваряне;
  • лице MDF – 18 мм;
  • корпус ПДЧ – 15 мм.

Мебели, които се отличават със своя красив дизайн и качествено изпълнение. Обзавеждането ще ви създаде редица удобства и ще направи приготвянето на семейната вечеря истинско удоволствие.

Кои са съвременните екстри налични в обзавеждането?

Купувайки нови и качествени шкафове ще се насладите и на още много удобства, за които не сте се замисляли предварително. Всички чекмеджета и шкафове разполагат с функционални механизми за плавно отваряне и затваряне. По този начин тяхното използване става много по-удобно и повече няма да се дразните от скърцане и тракане на вратички. Има и различни варианти при които модулите са снабдени с лед осветление, а шкафчетата имат гланциран ефект и изглеждат невероятно ефектно.