Кои мебели са най практични и подходящи за модерната спалня?

спалня

Атмосферата, която ще създадете в помещението за почивка и сън, е важна за това да прекарате времето си комфортно и релаксиращо. Интериорът тук не се подменя толкова често и когато решите да правите ремонт е добре да изберете модерни мебели, които ще изглеждат елегантно и ще са функционални. В каталога на магазин Венус може да разгледате интересни оферти на спални комплекти с матрак. Тези артикули са изработени в идентичен стил и цвят, за да създадат дизайнерска визия на любимата ви стая. Подобна покупка ще ви спести доста главоболия и време, сами да откриете и комбинирате елементите.

Защо спалните комплекти с матрак са предпочитани?

Голяма част от потребителите избират готовите комбинации, защото те им предоставят много повече удобства. Специалистите са помислили за всеки един аспект от функционалностите и визията на артикулите, за да изглежда обзавеждането перфектно. Наличието на подходящ матрак към леглото е голямо предимство. Ако сами го купувате отделно, той ще ви излезе много по скъп и е важно да сте изключително внимателни в избора на размери.

Спалните комплекти с матрак включват легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Моделите са много разнообразни и ще намерите варианти със съвременно led осветление, гардероби с плъзгащи врати и много други допълнителни екстри. Разгледайте новите оферти в сайта и научете подробности за размерите и материалите за изработка. От Венус днес ще ви дадат едно конкретно предложение. Спален комплект Сити 7038 с матрак – 160/200 см, Дъб какао / Кестен вирджиния:

  • сити 7038“ представлява спално обзавеждане в комплект, съставено от легло с включен матрак, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото има табла и повдигащ амортисьорен механизъм, за достъп до подматрачното пространство;
  • гардеробът е с три врати, огледало три чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета;
  • моделът е изработен от ПДЧ 16 мм.

Спалният комплект с матрак е перфектно решение за хората, които нямат достатъчно време да търсят мебелите поотделно, а искат завършената визия на помещението да е на високо ниво.

Да предпочетем ли гардероб с вградени огледала?

Стаята, в която се приготвяте за излизане, трябва да бъде удобна и функционална и да разполага с подходящо голямо огледало. За да не отнемате още от пространството ви съветваме при избора на спален комплект, да заложите на гардероб с вградени огледала.

Той може да бъде с плъзгащи врати или с класически шарнирни, а елементът разположен на вратите ще направи самата мебел да изглежда по-елегантна и стилна. Ще има къде да проверите външния си вид, преди излизане. Благодарение на огледалата стаята ще изглежда и по-просторна.