Кои характеристики правят интересни модерните шкафове за обувки?

шкаф за обувки

Когато държите на уюта и хубавото обзавеждане със сигурност обръщате внимание дори на входното антре. Всяка част от апартамента, трябва да е обзаведена практично и красиво, за да ви създаде добро настроение, когато сте си у дома. В коридора има няколко ключови елемента, които го правят приветлив и гостоприемен. Важно е да потърсите основните мебели и да ги комбинирате правилно. Нова колекция шкафове за обувки е вече тук. Възползвай се сега на Мебели ВЕНУС и открийте модела, който ще бъде най-удобен за вашето жилище.

Какъв шкаф за обувки да изберем онлайн?

Ако сте се насочили към подобна покупка най-интересни и оригинални модели ще откриете в интернет магазините. Добрите търговци са подготвили богата палитра от възможности, които ще направят антрето изключително приятно и комфортно. Шкафът за обувки, трябва да бъде с достатъчен капацитет, за да побере всички чифтове на вашето семейство, а дори и на гостите ви. Поради тази причина преценете предварително модел, в какви размери да поръчате. Възможностите днес са разнообразни, защото има такива с механизъм тип ветрило, който е много удобен и дава шанс да разположите различни чифтове вътре.

Едни от най-предпочитаните са високите шкафове за обувки, защото не заемат много място в коридора и в същото време разполагат с различни отделения. Те понякога побират дори и 30 чифта от любимите ви модни аксесоари. Моделът с място за сядане също е подходящ почти за всяко преддверие, тъй като трябва да имате подобна зона, а в случая получавате и място за съхранение. Ще ви представим един модел от новата колекция на магазин Венус. Шкаф за обувки 321 – Венге/Астра:

  • шкаф за обувки „321“ разполага с три падащи врати с двуредов механизъм и чекмедже;
  • моделът може да побере от 12 до 15 чифта;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, с избор на цвят.

Красив и функционален артикул, който ще направи жилището ви по организирано и подредено още от входната врата.

Какви грижи трябва да полагаме за шкафа за обувки?

Щом се сдобиете с нова качествена мебел е важно да я поддържате в перфектен вид, за да ви служи по-дълго време. Тъй като това е единственият артикул, който има досег с външната мръсотия, прах и влага е важно редовно да бъде почистван и забърсван. Съвременните модели се изработват от mdf и пдч материал, които имат защитно покритие и не биха се повредили от влагата и мръсотията. Въпреки това, хигиената трябва да бъде на високо ниво. Онлайн ще намерите актуални и добре конструирани модели, които ще ви създадат нужното удобство и ще използвате безпроблемно достатъчно дълго.