Спестете си повече време сутрин и бъдете по-красиви от всякога, възползвайки се от метода „микроблейдинг“!

Какво ли не бихме дали, за да се сдобием със съвършена визия, която да кара другите дори да ни завидят благородно… Всяка дама мечтае още със събуждането си сутрин, да изглежда перфектно и да няма нужда от почти никакъв грим. Да е надарена с природна красота, която да я кара да се чувства добре до края на живота си…

лице

Има ли изобщо такава дама, която да може да се похвали с липсата на нужда от какъвто и да е грим? И ако да, коя ли е тя… Колкото и да е красива дадена представителка на нежният пол, тя най-малкото ще трябва да подчертае физическите си дадености, за да могат те да изпъкнат и за да се харесва самата тя, когато се погледне в огледалото. Когато се гримираме, се фокусираме най-вече върху очите си и се опитаме да подчертаем красотата им, използвайки спирала, сенки, моливи и др. гримьорски пособия, които продават невероятен акцент върху погледа. Не забравяйте и веждите – те също оказват голямо значение за това да пленяваме околните с поглед и да ги очароваме, също така!

Мигла по Мигла София- Микроблейдинг – направете най-доброто за себе си и за визията си. Подчертайте погледа си както никога досега и нека това бъде трайно… Под думата „трайно“ имаме предвид не да се възползвате от перманентен грим, ами да заложите на нещо много по-съвременно и ефективно – микроблейдинга! Той ще направи формата, дължината, гъстотата и цвета на веждите Ви точно такива, каквито винаги сте искали, без дори да плащате висока цена за това. Без да трябва да се разделяте със спестяванията си и без да Ви се налага да се подлагате на болезнени, разкрасителни процедури, за да изглеждате добре и за да се сдобиете с нужното самочувствие. Микроблейдингът е предназначен за всички онези дами, които не допускат компромиси относно визията си и които са готови да изпробват всичко, особено ако то ще ги направи неповторими!

Както вече казахме, мечтата на всяка дама е когато се събуди сутрин, да не й се налага да се гримира. Понякога тази процедура се явява голямо разхищение на време, което не винаги имаме. И което се опитваме да си спестим по всякакъв начин. И ако не намерим този начин, тогава какво правим? – Трябва да ставаме всяка сутрин преди изгрева, за да успеем да планираме така сутрешните си процедури, че накрая да тръгнем навреме за работа, за да не закъсняваме…

Вече можете да си поспивате по-дълго сутрин и да забравите за чертаенето на веждите, което съпътства доста дами преди да започне работният ден. Възползвайте се от процедурата, наречена „микроблейдинг“ и се насладете на нейния ефект. Той е голям!