Как да си осигурим мечтаната сянка през летния сезон

сгъваем чадър

Никак не са малко възможностите, с които можем да си осигурим ефективна слънцезащита в двора и градината. Когато хубавото време е факт и в желанието си да прекараме повече време на открито сме склонни да инвестирам във функционални и практични решения за оборудване на екстериора несъмнено няма как да подминем и необходимостта от сянка. Виж повече от виртуалната платформа на магазин Арена как лесно, ефективно и на отлична цена можеш да създадеш перфектната релакс зона за отдих и почивка.

Защо ни е сянка

В първите дни на пролетно-летния сезон е приятно човек да се излага повече време на слънце, но с повишаването на температурите необходимостта от предпазване на тялото от високите температури и жаркото слънце се оказва задължителна. Силата, с която ултравиолетовите лъчи попадат върху кожата ни са в основата на това да се замислим как да се защитим.

Сянката е фокусен момент от оборудването на откритите площи, тъй като ни осигурява:

  • Предпазване на откритите части на тялото от слънчево изгаряне;
  • Отлична засенченост на по-голяма площ;
  • Приятна и комфортна обстановка на открито.

Не си представяте да устоите на следобедния пек с часове навън, нали! Но предвид възможности да бъде използвано разумно решение за слънцезащита сега престоя на открито би бил наистина много по-поносим.

Видове слънцезащитни продукти

чадър

Много повече продукти от очакваното ще откриете в търговската мрежа. В съвремието производителите на градинско оборудване са се постарали да осигурят не просто отлични условия, а да създадат многофункционални решения, които са с отлична приспособимост, независимо от спецификата на ектретиорното пространство, което желаете да предпазите от слънцето.

Едни от най-широко разпространените са:

  • Плажни чадъри. Характеризират се с това, че много лесно се транспортират и са удобни за използване както на плажа, така в дворните зони и дори балкона;
  • Големи чадъри. Идеален избор за големи площи. Обикновено намират приложение в пространства като градини, кафенета, плажни заведения и други;
  • Тенти. Удобни варианти за слънцезащита, които бихте могли да използвате за къщи и балкони;
  • Сенници. Големината им е обещаваща и това ги прави приложими в осигуряването на сянка за веранди, открити тераси, ресторанти и други бизнес площи.

Избора по отношение на средствата за слънцезащита въобще не са малко. Когато търсите най-удачен и функционален продукт то в раздел Градинско оборудване и обзавеждане всеки утвърден търговец може да предостави идеалните идеи, с които да си гарантирате отлична сянка. Когато имате на разположение идеалното средство за предпазване от жаркото слънце то това ще ви осигури идеалната среда за по-дълъг престой на открито.