Как да изберем подходящ материал за кухня по поръчка?

кухни по поръчка

Няма никакво съмнение, че когато избираме модел за кухня то най-адекватното и практично решение е поръчковия вариант. По този начин се елиминират всякакви грешки и наистина излишните или не до там удобни части от стандартните кухни биват поправени именно с проектирането по собствени индивидуални идеи. Кухнята по поръчка се нарича така поради факта, че всичко по нея е по избор. целия проект на обзавеждането е съобразено с това какви шкафове желаете да има в кухнята, какъв да бъде обкова, механизмите , декорациите и изобщо всичко за което се сетите. Много важен момент при разработването на проект за такава кухня е да обърнете внимание на влаганите материали. Кухни по поръчка както вече споменахме са гъвкави иновативни решения и тук реално можете да съчетавате всякакви подходящи за тази зона от дома материали.кухни

Ако сте склонни да разполагате с красива, но изискваща по-специално внимание кухня по поръчка то изберете гланца. Наистина това е супер модерен материал, който днес се използва доста при изработката на мебели. Но не забравяйте, че за да се наслаждавате на това невероятно и луксозно излъчване то трябва да полагате грижи за блясъка на вашата гланцирана кухня. Тъй като това е материал, който е доста капризен и остават следи почти при всеки допир то съвета на проектантите е да заложите на по-светли тонове. Така ще избегнете неприятните петна, които при по-тъмните гланцове доста си личат.

Най практичен е дървесния МДФ, който успешно се съчетава както с гланц детайли така и с матирани едноцветни акценти. ЛПДЧ-то и МДФ-а са наистина предпочитани, тъй като са доста устойчиви и наистина могат да изпълнят и най-изисканите ви и креативни желания. За да имате невероятна мебел освен нейния дизайн и начин на организиране в пространството подберете такива материали, които не изискват специални грижи, достатъчно здрави са и наистина биха устояли на екстремностите, на които ще ги подлагате като пръски от мазнина при пържене, замърсявания от храна и други.

Кухните по поръчка си имат своите огромни предимства. Именно факта, че се подбират вида на материалите, дори лайсните е предпоставка за едно високо качество и лукс, които всеки клиент търси. Вида на плоскостите е логично да са съобразени с натоварването на мебелите, това че се използват високи температури при приготвянето на кулинарните ви изпълнени, както и възможност за лесното им почистване. Затова независимо, че огромното ви желание е вашата поръчкова мебел да изглежда прекрасно то не подценявайте нейната издръжливост и качество на вложените материали.