Кухненският ъгъл – една добра идея за всеки дом

ъгъл

Подредбата на всекидневната зона в дома, може да бъде изключително интересно и приятно преживяване. Добре познатият на всички кухненски ъгъл, ви предоставят невероятния шанс да обзаведете жилището си функционално, удобно и в същото време изключително естествено и семпло. Мебелен магазин Венус днес предлага наистина богат асортимент от тези нужни на всеки артикули. Променете излъчването на само една стая от своя дом и ще си създадете добро настроение за дълго време.

Няколко предимства на кухненския ъгъл от Венус

Тези компактни мебели, могат да бъдат поставени в самия ъгъл на стаята, където не е подходящо да стои трапезната маса и столовете. Думата с която могат да бъдат най-точно определени е функционалност – те вдъхват живот на една част от стаята, която обикновено се пренебрегва, получавате удобно място където да седнете за да се нахраните или да поговорите с близките си. Кухненският ъгъл е снабден и с неизменната ракла, а също и със  сгъваемо легло. Атрактивен го правят интересните и многоцветни тапицерии, които се предлагат на пазара. По този начин ще се впише елегантно във всяка една обстановка.Кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл Стандарт с функция сън от онлайн магазин Венус е моделът, който привлече вниманието ни днес:

  • Красив и удобен той е снабден с практичната функция „сън“;
  • Конструкция – която гарантира максимална здравина;
  • Конфигурацията е от – голям диван с подматрак, малък диван с ракла и ъглова част;
  • Имате възможност да избирате от различни дамаски;
  • В този момент е с намалена цена от 474 лв.

Кухненският ъгъл от Венус ви дава прекрасната възможност да настаните около масата по-голям брой от хора. Интериорът в дома ви се освежава, а в същото време получавате наистина многофункционална мебел. Благодарение на него имате допълнително място за съхранение на вещи и разбира се разтегателна функция, така нужна когато мястото не достига, а останат гости с преспиване.