По какво кухненските дивани се различават от холните

Кухненски ъгъл

Меката мебел се предлага в най-разнообразни версии и предложения. Сред тези, които познаваме добре като потребители са моделите за хол, всекидневни, разтегателни фотьойли и други. Има един вариант диван, който обаче привлича вниманието ни със своята компактност и способност да осигури идеални условия в зони, които не са типично предназначените за отдих и почивка. Висок диван за хранене мебели АРЕНА представя на своите клиенти. Модела мека мебел заслужава да се фокусираме върху техническите ѝ особености предвид функционалността и приоритетите, които притежава. Кои са те предстои да разкрием в следващите редове.

Различия от стандартните дивани

Особеното при този тип мека мебел е в това, че що се отнася до размерите те са доста минималистични и компактни. Това от своя страна позволява на клиентите да намерят перфектното място за интегриране и позициониране. Практични и удобни диваните за хранене се приемат като успешна алтернатива за подсигуряване на прекрасна и удобна среда, където всички у дома да се събират около масата.

Освен факта, че са поне три пъти по-малки от стандартен модел диван другите различия спрямо холните са:

  • Височина на седалките. Тъй като изпълняват и ролята на столове за хранене е очевидно, че има защо мебелите от този вид да са една идея по-високи от холните;
  • Тапицерията е лесна за поддържка, а това се налага предвид риска от замърсявания с храна;
  • Механизма за спане е по-малък и спалната зона е с размери на легло приста, а не на двойно голямо легло.

Комбинацията от мебели, които могат да направят от зоната за хранене удобно и прекрасно място са наистина невероятно удобни и многофункционални. Им защо от магазин Мебели АРЕНА да фокусират вниманието ни върху този тип идеи и решения предвид факта, че можете да се възползвате от всички онези дадености, които да се погрижат за семейния уют.

А цената…

 ъгъл

Офертно разликата с моделите за хол и всекидневна също имат своите предимства. Ако един голям диван би струвал на домакинството ви между 1200 и 2000 лева то тук цената е повече от символична. Заради техническите си особености и характеристики високите дивани за хранене се характеризират с това, че са супер евтини и не биха натоварили бюджета ви по никакъв начин.

Най-изгодните цени и оферти за кухненски трапезен модел можете да намерите в онлайн магазин Мебели АРЕНА. Свръх комфортни и удобни тези мебели определено ще осигурят правилен подход за стилна и уютно оформена атмосфера. Кой е казал, че само в хола можем да изпитаме истинско великолепно удоволствие от меката мебел. Доказателство, че това е възможно в зоната за хранене са именно високите идеи за мини диванчета.