Кой предлага кремация на домашни любимци Варна?

Ако до този момент сте търсили кремация на домашни любимци във Варна, но сте намерили подходящия крематориум, то тогава тази статия ще ви помогне. Варненци вече могат да предадат своите животни за кремиране, тъй като Petcremation отвориха врати в града и предоставят своите услуги на гражданите. Повече за тях ще прочетете по-долу в статията.

Къде във Варна се кремират домашни любимци?

Все повече хора, се питат къде се предлага кремация на домашни любимци Варна и търсят крематориум. Това може да изглежда сложна задача, но както вече писахме има алтернатива и тя се нарича Petcremation. Това е бранд на фирмата „ЕКОМАТ“ ООД, които имат дълъг опит в кремирането на животни. Те вече предлагат услугите си в град Варна и не само там.

Ако сте от Варна и имате починал домашен любимец, можете да влезете в сайта на Petcremation.eu, където ще намерите телефон за връзка и имейл за контакт. Крематориумът се намира в София, а във Варна е разположена базата на фирмата. Вие можете да потърсите специалистите в работно време от 9:00 до 17:00 часа, като те ще реагират до 2 часа, след като сте ги повикали. Получавате услуга по извозване на трупа и оформяне на всички документи.

Благодарение на бързата реакция на фирмата, можете да сте сигурни, че вашето животно ще стигне до крематориума в София, без никакви проблеми. От този момент нататък избирате индивидуална или групова кремация, като се съобразите с финансовите ви възможности. При индивидуалната кремация, тялото се изгаря самостоятелно, а при груповата в компания с други животни. Клиентът получава възможност да присъства на кремацията на любимеца си.

Повече за услугите за индивидуална или групова кремация, такси за транспортни услуги, цени на урни и други, можете да видите във фирмения сайт. Освен това, имате достъп до контактна форма, за да изпратите имейл със запитване, на който ще ви отговорят бързо. Най-добрият вариант за връзка е чрез използване на телефонния номер, който също ще откриете.

Колко време отнема кремацията на домашен любимец?

Срокът за кремиране на тялото на домашния ви любимец, зависи от натовареността на служителите в крематориума. Всеки клиент ще получи справка за точния ден и час на кремацията, така че да знае, кога ще бъде извършена тя. При индивидуалната кремация на домашни любимци се позволява присъствие на собственика, а при груповата може да бъде предоставен видео запис. Това са все опции, които отговарят на коректността на фирмата.

При положение че вашето любимо животинче почине, имате цял куп причини да се възползвате от кремация на домашния любимци Варна. На вас се пада задължението да се сбогувате с животното и да го изпратите с почести, както със сигурност заслужава за верността си през годините. Надяваме се, да сме били полезни и ви желаем всичко добро.