Подредете финансите си с бързи кредити за спешни случаи!

кредит без доходи

Защо ни е да теглим кредит и да се обвързваме с дългосрочни заеми, след като можем просто да се обърнем към приятел за финансова помощ? Може би знаете, че подобен вид услуги са обвързани и с лихви, особено ако просрочите задължението си и не погасявате вноските си своевременно… Пред това и обръщайки внимание на факта, че повечето банкови и небанкови заеми са трудни за получаване, защо ни е изобщо да се занимаваме с кредити, а вместо това просто не се опитаме да спестим пари?

евро

Има няколко причини, поради които е много по-лесно да изтеглим бърз заем, отколкото да отворим телефонния указател и да започнем да звъним на близки и роднини, молейки за финансова помощ. Първата е дискретността и факта, че кандидатствайки за спешен заем, никой освен нас няма да знае за това. Втората е, че ако теглите за първи път подобен кредит, в повечето случаи той ще е безлихвен, а това е една чудесна новина на фона на иначе високите лихва при кредитирането.

Има и трета причина, поради която да се обърнете към фирма за бързи кредити е повече от приемливо: бързината по отпускането на въпросния заем! Всъщност, дори можете да получите желаната сума още на същия ден, в който сте кандидатствали, като дори няма да е необходимо да напускате офиса, или дома си. Имате шанса да подадете своята молба онлайн, а при нужда от допълнителни разяснения, можете да се свържете с консултант по телефона, който от своя страна ще Ви зададе и няколко въпроса.

Бързите кредити са доста популярни в наши дни. Това се дължи на улеснените процедури при тегленето им, също както и на бързината по получаването на средствата. Основно има два вида спешни заеми, от които можете да се възползвате: кредит до заплата и потребителски кредит. За да определите кой най-много отговаря на нуждите Ви, трябва първо да уточните каква сума Ви трябва. Кредитите до заплата възлизат на малка сума (около 500 лв.), а връщането им е в срок от един месец. Потребителските кредити от своя страна са на стойност от около 1000 лв. и при тях погасителният план е малко по-различен, разбира се просрочен за по-дълъг период от време.

Можете да поискате и рефинансиране, което би Ви помогнало да „вкарате в ред“ стар Ваш кредит в недобро състояние. Това е отлична възможност за всички онези, които по някаква причина не са могли да внасят вноските си навреме и сега търсят алтернативни начини да подобрят кредитната си история. С бързите кредити това би било напълно възможно!