Красота и здраве ръка за ръка – доверете се на клиника по естетична дерматологигя Мирабел Бургас

естетична дерматология

Дерматологията е дял от медицината, който пациентите често подценяват. Едва след като получат алергична реакция от храна, козметика или битова химия се сещаме, че кожата е един основен орган, за който трябва да полагаме същите грижи както за сърцето, очите, белия дроб  и други. Не е задължително обаче да имате някакъв здравословен проблем за да потърсите консултация с дерматолог. Има хора, които търсят ефективни и безопасни методи за разкрасяване, което е една от причините за срещата им с квалифициран лекар, който а им даде съвети и насоки за решението, което търсят. Днес ще ви срещнем с една от утвърдените у нас дерматологични клиники, а именно Мирабел Бургас, в която професионален екип ще се погрижи за вашите естетични и дерматологични проблеми.

Лекари, на които можете да се доверите

Много голяма грешка, която допускат дамите е да се подлагат на козметични процедури и терапии с неясен произход на продуктите и аматьорските познания по дерматология в козметичните центрове. Важно е да се разбере, че всяка интервенция по кожата може да доведе до необратими процеси, които да бъдат причина да потърсите дерматолог Бургас. Дори намерението ви да си направите конкретна на пръв поглед безобидна процедура за подобряване на някои лицеви дефекти идва да покаже, че имате нужда от професионален съвет.дерматолози

Използването на услугите на клиника по дерматологична естетика Мирабел Бургас не бива дива да подлага на съмнение последствията от приложените дейности. Всъщност може да се окаже, че дори най-безопасната хилуронова процедура за уплътняване на устни би допринесла за негативи, чиито последици могат да бъдат свързани не само с понижаване а самочувствието от получения дефект, но и дори алергична реакция, която сериозно да повлияе на здравословното ви състояние.

Необходимостта от професионален лекарски преглед от дерматолог от клиника Мирабел Бургас ще покаже дали желаната процедура е:

  • Благоприятна за вашата кожа;
  • Дали има риск от поява на кожни проблеми;
  • Нужно ли е да се подлагате на този риск или има друг по-подходящ за вас начин да получите желания ефект;
  • Спрямо всеки пациент се подхожда индивидуално съобразно текущото му общо състояние както и потенциалните реакции след прилагане на определен медикамент, козметика или апаратура.

Ролята на дерматолога е не просто да ви помогне да се отървете от досадните бръчки, петната от акне или други кожен проблем. Неговата задача е да реши казуса кардинално и така, че наистина да се радвате на добро здраве и високо самочувствие.

Що е то естетична дерматология

Предвид това, че дерматологията се развива с бързи темпове и внедрява съвсем иновативни методи за лечение и подобряване състоянието на кожата то е естествен път факта, че се появи и напълно нова медицинска специалност, която е известна като естетична дерматология. Много широк спектър от специалности включва естетичната дерматология, тъй като тя не се ограничава само и единствено в оздравяването на кожата, а в търсенето на източника, причинил проблема, както и лесния безопасен и безболезнен подход за постигане на ефект.

Днес естетичната дерматология е съвкупност от специалности като:

  • Пластична хирургия;
  • Ендокринология;
  • Спортна медицина;
  • Профилактика;
  • Дерматология и други.

Тази съвкупност от познания и умения спомага не само за подобряване на здравето на пациентите, но и на тяхното добро самочувствие, което им дава възможност за повече увереност. Мирабел предлага на своите пациенти квалифицирана услуга дерматология – естетична в Бургас, с която ще преодолеете негативните процеси причинени от остаряването. Клиниката по естетична дерматология ще приложи терапии, които подмладяват, поддържат естествен здрав вид на кожата.

Революционни методи не предлага съвременната медицина. Красотата и здравето вървят ръка за ръка, което е верния път, който трябва да поемете и вие днес. Доверете се на екип от лекари дерматолози в Мирабел Бургас и изпитайте удовлетворението от терапии в модерна и съвременно оборудвана обстановка, гарантиращи безкомпромисни резултати.