5 Ситуации, в които трябва да ползваме капки за възбуждане, споделят от Cleopatra

clepatra

Интимните връзки са от голямо значение както за мъжете, така и за жените. Те са важни за поддържане не само на физическото здраве, но и на психологическото. Хората, които редовно водят сексуален живот, са по-балансирани и спокойни емоционално. 

Но в днешния забързан и объркан свят нещата понякога може да са по-трудни отколкото изглеждат. Има ситуации, в които трябва да се прибегне до помощни средства, каквито са продукта възбуждащи капки. 

От секс магазин Cleopatra ни разказват за 5 ситуации, в които трябва да ги използваме.

  1. Проблеми с потентността, преждевременна еякулация или нестабилна ерекция

Това са проблеми, които за мъжете могат да станат фатални, да доведат до психологическа травма и не само. Възбуждащите капки ще помогнат да се справят със ситуацията.

  1. Недостатъчно вагинално смазване

В такива случаи ще има болка и дискомфорт. Секса от нещо приятно ще се превърне в мъчение. Приемането на капки има шанс да реши този проблем.

  1. Комплекси и притеснения

Приемането на възбуждащите средства ще ви помогне да се отпуснете, да се доверите един на друг и да се насладите на интимните моменти без никакви странични притеснения.

  1. Ниско либидо

Нежеланието за секс и ниското либидо могат да се дължат на различни фактори – преумора, стрес, депресия, лекарства и много други. Капките ще помогнат не само за повишаване на възбудата, но и ще ви възвърнат забравените усещания.

  1. Забързан начин на живот

В случаите когато не можете да обърнете достатъчно време на любовната игра, тези възбуждащи средства ще ви свършат прекрасна работа. Те ще се погрижат всичко да е много приятно.