Как правилно да изберете козметика?

козметика

Ако вече сте осъзнали потребността от използването на качествена козметика то е очевидно, че ще изключите от опциите масовите продукти, които се рекламират на пазара. Необходимостта от прилагане на екобиологична иновация за регенериране и структуриране на клетките и тъканите предлагат на вниманието ви от Биодерма. Кои са най-новите разработки на лабораториите ще споделим в днешната тема. Продуктовата гама от висококачествена козметика идва да покажат отлични условия за създаването на благоприятна защита и грижа за кожата. Независимо от вашата възраст и дерматологични проблеми това, от което имате нужда са онези аспекти и решения, които са разработени във формула за отлично здраве с реален ефект.

Пълна прозрачност

Съдържанието на козметичната серия продукти на Биодерма представлява прозрачна и достъпна за всеки клиент информация, която при интерес можете да получите от дигиталната платформа Ask.NAOS. Тук са изложени и разкрити формулите на всеки един продукт, който се произвежда в лабораториите Биодерма. Освен това клиентите имат пълна информация до:

 • Списък със съставките;
 • Патенти;
 • Технологии;
 • Формули.

Именно благодарение на предоставената ви информация относно продуктовата гама от възможности и решения можете да си отговорите на въпроса дали съответния готов продукт би бил подходящ за вашия тип кожа. Безопасността и контрола на производство с от решаващо значение за това да си осигурите най-добрата и ефективна грижа за кожата.

Със сигурност дигиталната платформа за контрол на съставките е в основата на това клиентите на Биодерма да се доверяват на дерматологичните продукти. Оказва се, че поне 60 % от потенциалните купувачи се интересуват от състава, което означава, че не всеки козметичен продукт би бил подходящ за тяхната кожа. Покупката на висококачествено изделие, с което ще бъде третиран какъвто и да било дерматологичен проблем е важно да осигури ефективност, оздравяване на процеса и състрадаване на отлични условия за регенериране на клетките и тяхното възобновяване.

Оптимална грижа за най-малките

биодерма - https://aptekifenix.bg/bioderma.html

Още от раждането бебешката кожа се нуждае от безопасна грижа и защита. Осигуряването на козметика, която е предназначена за деликатната бебешка кожа е сред потенциалните очаквания на родителите да могат да изберат продукт к отлична поносимост.

Със сигурност това, от което се нуждаете са именно серията ABCDerm, която е разработена за лечение, подхранване, защита. Дерматологичните проблеми в ранна детска възраст са обичайно явление. Когато предстои да бъде взето решение за третиране на кожата на вашето съкровище с даден продукт то задължително се консултирайте с педиатър или дерматолог. В 8 от 10 случаи специалистите препоръчват формулата на Биодерба, която осигурява отлична грижа за цялото тяло.

Предназначени за ежедневна употреба и справяне с всякакви кожни и дерматологични раздразнения едни от най-популярните и превърнали се в ефективен еталон за здраве са:

 •  Хидрант за лице и тяло;
 • Олио за подхранване на кожата;
 • Крем да подсичане;
 • Пудра при смяна на пелени;
 • Продукти за проблеми и поява на обриви по лицето;
 • Грижа за косата;
 • Продукти за деликатно премахване на млечни корички и други.

Разбира се, че всеки родител не би направил компромис с избора на козметика особено, ако се касае за атопична и чувствителна кожа. Затова от Биодерма предлагат най-добрата формула за ежедневна грижа, намаляваща възпалителните процеси и предоставяща оптимална безопасност на деликатната бебешка кожа.

При склонна към акне кожа

Акнетичната кожа не е проблем само при лица в тийнейджърска възраст. Все по-често този проблем с забелязва и при възрастни, което налага търсене на решение с отлична ефективност. Sébium Serum е най-новата разработка на лаборатории Биодерма, която е предназначена за:

 • Справяне с разширените пори;
 • Намаляване и изглаждане на несъвършенствата и фините линии;
 • Намаляване на бръчките;
 • Благоприятно въздействие върху пъпките.

Възползвайте се от пълната гама предложения, които могат да задоволят вашите нужди и потребности що се отнася до безопасност и винаги отличен ефект.