Защо изборът на полилей е важен за атмосферата в помещението

полилей трио

Днес в търговската мрежа ще намерите много интересни стилове полилеи. Те не са само източник на светлина в едно помещение, но и естествена декорация която трябва да бъде избрана внимателно и с вкус. Ако откриете действително подходящ, стаята ще изглежда по коренно различен начин и ще бъде уютна и приветлива. Вече не е нужно да обикаляте по магазините в търсене на качествено осветително тяло, тъй като можете много лесно да го поръчате онлайн от Atg.bg. Търговецът предлага разнообразни модели с най-различен дизайн при това изработени прецизно и качествено.

Какъв полилей да изберем в зависимост от стаята

При подобна покупка е необходимо да се съобразите с характеристиките на помещението. Ако стаята има достатъчно високи тавани може да купите класически полилей. Те изглеждат стилно, елегантно и винаги привличат погледа щом влезете някъде. Ако моделът е достатъчно ексцентричен би могъл да стане фокусна точка в помещението. За по-ниските тавани специалистите ще ви предложат таванен полилей. Той не отнема от пространството и изглежда достатъчно красиво. Ще споменем и подходящите видове за някои от основните стаи:

полилей
  • Холът – класическият модел с висулки и повече лампи е правилното осветително тяло. Холът е мястото в което може да експериментирате смело с нещо по-интересно и дизайнерско;
  • Спалнята – тук основно спим и си почиваме, затова и ви препоръчваме по-семплия таванен полилей. Обикновено в спалнята имаме и допълнителни осветителни тела на нощните шкафчета;
  • Кухнята – съобразете се със стила на кухненските шкафове, за да има подходящ синхрон между тях и осветителното тяло. Тук може да изберете както висящ модел, така и таванен в зависимост от интериора който искате да създадете;
  • Детската – в стаята на детето е най-важна безопасността. Може да поставите модерен с LED светодиоден източник или класически, но при всички положения светлината трябва да бъде достатъчно.

Разгледайте предложенията в онлайн каталога на Atg.bg и създайте ново излъчване в дома си, което ще го направи и по-уютен.

На какво друго да обърнете внимание при избора на полилей

Може би като потребители първото което ви прави впечатление е дизайнът на осветителното тяло, но също така трябва да вземете предвид и няколко други характеристики. Съобразете се с размера на устройството и неговата мощност. Яркостта трябва да бъде достатъчна, а големината му да отговаря на характеристиките на помещението за което го купувате. Не пропускайте да обърнете внимание на броя крушки, както и на тяхната максимална мощност. В онлайн каталога ще намерите подробна информация за различните модели и техните характеристики, което ще ви помогне много бързо да изберете правилния полилей. Променете атмосферата в дома си с нещо ново и красиво.