Как да изберете ефективен и на достъпна цена пробиотик?

пробиотик

Стреса, напрежението, нездравословното хранене са само малка част от причините за стомашни проблеми. А когато чревната флора е подложена на дисбаланс то това оказва влияние върху цялостното здравословно състояние на индивида. Не случайно сред търсените продукти в аптечната мрежа са пробиотиците. Това са хранителни добавки, чиято основна роля е свързана с осигуряването на живи бактерии, които подпомагат здравето на червата. Сами по себе си обаче пробиотиците не са устойчиви и често не достатъчно количество достига до крайната цел предвид киселините в стомаха. Затова правилното решение е употребата на комплексен продукт, който е популярен като синбиотик. Той съдържа пробиотични бактерии и фибри, които подпомагат устойчивото придвижване до тънките и дебелите черва.

Колко струва добрия синбиотик?

Посещението в аптеката може сериозно да ви обърка при взимане на решение. Що се отнася до това да инвестирате в качествен продукт то предложението ни е за отлична цена на пробиотик флора, който представлява комплекс от 10 милиарда живи бактерии, чиято основна мисия е свързана именно с осигуряването на ефективна грижа за здравето.

Не е важно само да намерите евтин продукт, защото такива определено има в аптеките. Важно е да се постигне отличен баланс и устойчивост на чревната флора като изберете такава хранителна добавка, която има комплексно и сигурно действие. Гамата пробиотици флора се отличават от конкурентните продукти по това, че са:

 • Изключително ефективни;
 • Осигуряват на организма както ключови пробиотични бактерии така и фибри, които са храната осигуряваща устойчивост при придвижването им до крайната цел;
 • Цените са много добри и изгодни;
 • Пробиотиците от колекцията на АБО Фарма са комплексни и гарантират отлична перисталтика на червата и подобряване на имунозащитните сили на организма.

Предложенията, които към момента не са за изпускане ви очакват в каталога на онлайн аптека Феникс. Бързина и качествено обслужване са в основата на това да си гарантирате отлично здраве и чревен баланс.

За какво помагат синбиотиците Флора?

пробиотик за деца

Гамата продукти Флора са изключително популярни сред потребителите. Те са с широк обхват на приложение и затова си струва да имате под ръка винаги при необходимост. Основните причини да заложите именно на този тип пробиотични хранителни добавки се отнасят до:

 • Способността да си осигурите максимално бързо чревен комфорт;
 • Спомага за овладяване на стомашни разстройства;
 • Потиска растежа на патогените, които са се настанили в червата и предизвикват спазми и разстройства;
 • Подобряват храносмилането и усвояването на полезните вещества;
 • Участват в синтеза на витамини и мастни киселини;
 • Грижат се за нормализирането на метаболизма;
 • Стимулират имунозащитната функция;
 • Имат комплексно благоприятно въздействие върху инфекции, които засягат гърлото, очите, носа, ушите.

Ще се изненадате как една хранителна добавка може значително да ускори процесите на възстановяване. Благоприятното влияние на пробиотици Флора е вашата гаранция за отлично здраве и чревен баланс. Струва си да платите цената, тъй като освен с отлична ефективност хранителната добавка се нарежда сред най-достъпните продукти от категорията, които се предлагат на пазара.

Дозировка

Преди да използвате пробиотици Флора е необходимо да се запознаете с листовката за пациента. В нея са описани детайлно начините на използване и дозировка. Продуктите на фармацевтичната компания се предлагат в няколко варианта, което предполага достъпност за пациенти от различни възрастови групи до полезните бактерии.

Сред популярните предложения се нареждат:

 • Капсули;
 • Сашета, които се разтварят във вода или друга течност;
 • Течни флакони за директна употреба.

Дозировката за всеки продукт е описана така, че да я следвате до достигане на желаното облекчение и резултат. При необходимост от допълнителна информация по отношение на продуктите Флора се обърнете към вашия лекар или фармацевт.

За перфектен чревен баланс на добра цена за малки и големи вече знаете на кой пробиотик да се доверите.