Дизелор – гарантирани доставки на горива до всяка точка

горива

Имате ли представа как бензина или дизеловото гориво е стигнало до колонката на бензиностанцията, от която зареждате. Има много строги правила, които се отнасят до това да се осигури бързо, запазващо качеството на горивото и безопасно транспортиране на горивото до крайната му цел. Ще ви срещнем с една от услугите, които остават невидими за крайните потребители, но очевидно те са ключови за това да бъде удовлетворен клиента, който се нуждае от гориво, с което неговото превозно средство работи. Запознайте се транспорт на горива от Дизелор – една от лицензираните компании, на които разчитат много бензиностанции, предприемачи и учреждения като партньор .

Дизелор – горива до вашия обект винаги навреме

Доставката на горива не е типичната куриерска услуга, която можете да използвате в случай, че имате бензиностанция, разполагате с производствен цех, чиито уреди работят с дизелово гориво или пък използвате отоплителна система, която се захранва с нафта. Транспортирането на горива е дейност, която се контролира изцяло от държавната администрация и за да бъде получен такъв лиценз съответната компания подлежи на сертифициране.Доставки на горива

Извозването на гориво до крайната цел се базира не само на попълнена коректно документация, а също така и:

  • Използване на специализирани цистерни, които са напълно обезопасени за транспортиране на всякакъв вид горива;
  • Транспортните средства подлежат на периодична проверка, което гарантира тяхната безопасност при движение па потната мрежа;
  • Обучен водач на транспортното средство, който осъзнава риска на транспортирането на опасни товари и е подготвен за реакция при инциденти.

Дизелор осъзнават спецификата на услугата, която предлагат на своите клиенти и точно затова е важно да подчертаем, че компанията се радва на утвърдени дългогодишни партньорски отношения. Дизелор предлагат пълен набор от видове горива, които доставят до:

  • Търговски обекти (бензиностанции);
  • Производствени предприятия;
  • Земеделски стопанства, които използват дизел за работа на трактори и машини за обработка на площите;
  • Учреждения, чиито отоплителни инсталации се захранват от нафта за отопление.