Delicious – доказани във времето!

Козметично студио Delicious е утвърдено във времето, с дългогодишен опит, с екип изцяло от специалисти, които перфектно ще ви съдействат. Много е важно, когато имате някакъв точно определен проблем с вашата кожа, и не можете да намерите решение за него, да се обърнете към утвърден специалист за перфектна диагностика и последващо лечение или терапия. За тази цел имайте предвид, че козметичното студио трябва да е изцяло от медицински работници, а не просто от козметици. В нашето студио, екипът ни е изцяло от професионалисти, които ще се погрижат да останете доволни. Нашите услуги са широки и разнообразни.

хубава кожа

Ние предлагаме процедури за лице, очи, тяло както и диагностика и процедури за коса. Тези за лице включват лифтинг, радиочестотен лифтинг, хидрафейшъл, фотоподмладяване, кислородна терапия, колагенова мезотерапия, неинвазивна мезотерапия за лице, микродермабразио и много други. Според нуждата, могат да спомогнат за дълбокото почистване и стягане на кожата, което би предотвратило по- нататъшни проблеми като акне, преждевременно стареене и други. Кожата на лицето е изключително по- чувствителна от кожата по останалото тяло и това, че е постоянно на показ изисква по- големи грижи от ваша страна, особено, ако имате проблемна такава. Затова трябва да се доверявате единствено и само на специалисти и на висококачествена техника, с която ние разполагаме.

Вижте повече тук: http://www.delicious.bg/ 

Процедурите за очи включват терапия на околоочна зона, Clearlift очи, Accent на околоочната зона, колагенова мезотерапия, неинвазивна мезотерапия за очи. Всички наши процедури се извършват със специално пригодени за целта апарати и от специалисти обучени да работят правилно и ефективно с тях.

Може да се погрижите и за вашето тяло като се поглезите с криолиполиза, лечение на хиперхидроза, Alma Lasers- Accent Ultra, трайна епилация, кавитация, епилация с кола маска. Освен за освежаване, това са и методи, които се използват за лечение на определени видове проблеми. Може да се доверите на нас, защото ние сме доказани във времето.

Освен кожните проблеми по тялото и лицето, скалпа на главата е също толкова чувствителен и изисква подръжка. Първото което може да ви предложим като услуга е да диагностицираме вашият скалп. Така ще разберете как трябва да го третирате и с какви препарати. Другото, което ще ви е изключително полезно е лазерна терапия против косопад както и кислороден пилинг на скалпа.

Може да следите нашите постоянни промоции и да се възползвате на услуга на сравнително ниска цена. Доверете се на хората, които са доказани във времето, доверете се на нашия екип от професионалисти, за постигане на желания ефект.