Да изберем ли за подарък качествено българско вино

вино

Понякога е трудно да изберем подарък за близък човек, но ако искаме да го изненадаме наистина приятно може да му поръчваме бутилка качествено българско вино. За да бъде подаръкът наистина уникален заложете на роден производител с перфектна репутация и с възможност да поръчате бутилката онлайн. Бутиковата изба Villagrivitsa.bg е известна в плевенския регион като най-добрата с различни международни отличия. Напитките които произвеждат са от собствено отгледани лозя. Може да избирате между различен асортимент бяло, червено или розе. Качествата на българското вино са доказани във времето и със сигурност ще зарадвате близкия човек с подобен подарък.

Кои са сортовете, които ще ви направят най-силно впечатление

В последните години излязоха доста разнообразни марки български вина, но все пак потребителят трябва да залага на доказани търговци, които са и производители. Препоръчваме ви първоначално да проучите в кой регион се отглежда гроздето и какъв асортимент предлага търговецът. Така ще имате нужната информация, за да изберете съответната бутилка. Днес ще споменем някои от основните видове:

  • Каберне Совиньон – качествено българско вино което се отличава със своя наситено рубинен цвят. Ще усетите аромат на горски плодове и касис, а в послевкуса се долавя черен шоколад и кафе. Този сорт може да се поднесе с говеждо, агнешко или дивеч;
  • Мерло – напитка с дълбок аромат на малина и дива череша, ще усетите и лек полъх на различни източни подправки. Това българско вино е подходящо за традиционната ни кухня, но също така добре се съчетава и с италианската;
  • Розе – вино отличено с медал от международното изложение в Германия. Цветът който ще забележите през бутилката е на цъфнала праскова, а ароматът на бяла череша, ягода и сладка дюля ще ви завладее. Заложете на качествена българска напитка и няма да сгрешите;
  • Шардоне – прекрасен бял сорт който може да се сервира с пиле, морски дарове или сирена. Насладете се на свежият му вкус в който се усещат аромати на ананас, жълта ябълка и кокос.

Изненадайте свой близък с качествено българско вино от бутикова изба Villagrivitsa.bg. Тази напитка е на трапезата ни от дълги години и винаги е предпочитана и желана от хората.

Да изберем ли онлайн поръчката

Вече намираме едни от най-хубавите и качествени напитки онлайн, тъй като производителите предлагат продукцията си в техни сайтове. От тук може да я закупите на преференциални цени. Понякога такъв вид бутикови напитки не могат да бъдат намерени в традиционните търговски обекти. С поръчка през интернет ще получите доставка до вашия дом в най-кратък срок и ще може да се насладите на перфектните вкусови характеристики на съответната напитка. Изненадайте свой приятел или близък с подобен подарък и ще му доставите истинско удоволствие.