Как да изберем подходящ спален комплект?

спалня

Понякога ни се иска да променим интериора в жилището си и да го направим по-съвременен и модерен. Днес ви предлагаме да започнете това обновление от спалнята, в която така или иначе се прекарва доста свободно време. Тук не просто спите, но също така си почивате, приготвяте се за излизане и съхранявате много лични вещи и дрехи. Мебелите, които ще поставите, трябва да са практични и подбрани с вкус, за да предразполагат към удобство и комфорт. Един спален комплект на достъпна цена ще помогне много да се почувствате уютно и да прекарвате още повече приятни мигове в стаята. Подобни комбинации ще откриете онлайн в каталога на магазин Venus.bg.

По какви критерии да търсим новия спален комплект?

Препоръчваме ви да обмислите внимателно какво точно очаквате от обзавеждането в спалнята. Имате ли много неща за съхранение, обичате ли да прекарвате свободно време тук, ще имате ли достатъчно място да инсталирате тоалетка или предпочитате да гледате телевизия на спокойствие.

Готовите комплекти могат да бъдат най-разнообразни като конфигурация и ако знаете, кои мебели са ви най-важни ще се насочите към такъв вариант. Бихте могли да изберете само легло и нощни шкафчета или към тях да има още скрин и достатъчно голям гардероб. Семействата, които обичат по семплите и изчистени пространства могат да използват повдигащ амортисьор на леглото и да подреждат различни неща в раклата, която се разкрива в основата му.

В този случай поставянето и един скрин ще е достатъчно. Всичко е въпрос на личен избор, организация и разбира се зависи от размера на стаята. Venus.bg представя на вниманието ви един примерен модел. Спален комплект Модена – 160/200 см, Дъб вотан / Сив диамант / Еко кожа сив диамант:

  • „Модена“ представлява комплект за обзавеждане на спалня;
  • състои се от легло, подходящо за еднолицев и двулицев матрак;
  • оборудвано е с тапицирана табла, амортисьорен повдигащ механизъм за матрак, който Ви дава достъп до подматрачното пространство:
  • две нощни шкафчета с LED RGB осветление, управляващо се с дистанционно;
  • гардеробът е с плъзгащи врати и огледала, много рафтове и лост за закачалки за дрехи;
  • допълнително може да закупите скрин с четири чекмеджета и огледало.

Красиво и модерно обзавеждане в комплект, с което ще обновите обстановката и ще създадете добро настроение за дълго време.

Защо да изберем гардероб с плъзгащи врати?

Съвременните артикули са невероятно стилни и елегантни със своите плъзгащи врати. Освен, че създават приятно усещане в помещението те са много практични и спестяват от пространството. Лесни са за използване, безшумни и снабдени с красиви огледала. Предимствата да използвате такава мебел са наистина много, затова ви препоръчваме когато търсите нов комплект за спалня да изберете именно с такъв гардероб.