Как да изберете правилните мебели за детската стая

легло

Когато търсим някакво обзавеждане за дома си се стремим да подберем артикули, които ще бъдат дизайнерски издържани и в същото време практични за използване от всички. Щом мебелираме детската стая, трябва да бъдем още по-критични към предлаганите елементи, понеже за подрастващите е от изключително значение в каква среда учат, играят и си почиват. Виж повече за моделите мебели налични в магазин Венус. За да се увенчае начинанието ви с успех е добре да спазите някой критерии.

Доверете се на готовите конфигурации на Венус за детска стая и ще останете доволни

Вижте повече подробности в сайта и внимателно разгледайте наличните модели. Готовите комплекти със сигурност са хит сред родителите, защото стилово са перфектно съчетани, всички базови мебели присъстват и цената е действително достъпна. Така с малко вложено време вие ще мебелирате изключително качествено любимата детска стая. Вижте повече какво присъства в комплекта – легло, гардероб, бюро и скрин. Обзавеждането е на модулен принцип и спокойно може да избирате между различни концепции. Цветовете са свежи и весели подходящи за малчуганите, а това ще ги предразположи да се чувстват изключително уютно в стаята си. Факт е, че мебели Венус предлагат едни от най-висококачествените артикули направени от устойчиви и здрави материали. Ламинираните повърхности на MDF и ПДЧ плоскостите създават усещане за блясък и озаряват детската.

Детска стая

Детска стая Сити 5021 от Венус – Вижте повече характеристики:

  • Легло с табла и повдигащ механизъм;
  • Нощно шкафче с две врати;
  • Шкаф с вратички и рафтове;
  • Еднокрилен гардероб;
  • За допълнително удобство вратичките са оборудвани с механизъм за плавно затваряне;
  • Моделът е направен от висококачествено ПДЧ 16 мм.

Няма нужда да се тревожите и да обикаляте различни търговски обекти в търсене на подходящи мебели за детето си.  Онлайн магазин Венус се е погрижил на едно място да ви предостави всичко необходимо и вие сами да определите точно какво да поръчате. Вижте повече за модулните концепции и отделните артикули налични в сайта.