Мишмаш

Топ 10 на най-яките бойни филми!

Филмовите побоища са ни любими. След натуралната филмирана любов, разбира се! Ето защо ти събрахме 10 от най-яките филми с битки. Не опитвай това у дома си или поне не срещу по-силен противник!
fb

10. DOA: DEAD OR ALIVE (2006)/ДОА: ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ (2006)
Може би най-фетишисткият начин да покажеш на екран тонираните, бронзирани и адски надървящи тела на Холи Валънс, Джейми Пресли и Девън Аоки! Освен това този филм, ако не друго, си беше в пъти по-готин от оная тъпа игра DOA Volleyball.
9. THE BIG BRAWL (1980)/ГОЛЕМИЯТ СКАНДАЛ (1980)

Официалният дебют на младия Джеки Чан в САЩ го показва като бияч в някакъв турнир по уличен бой за гангстери. Нещо като „Кървав спорт“, ама с малко повече комедийни елементи и много кретени на едно място. Сценарият му датира от 30-те години на миналия век.8. STREETFIGHTER II (Anime version - 1995)/Уличен боец 2 (анимирана версия – 1995г.)

Заслужава си заради следният цитат на фен от IMDB.com (най-големият сайт за киномани): „Единственото нещо, което не ми допадна в тая боза, беше отрязаната 5-секундна сцена под душа, в която показват циците на Чун-Ли. Не ми е толкова заради фактът, че са цензурирали голотата, колкото до това, че ако бях в друга държава можеше и да видя тази прелестна гръд!“. Абсолютно е прав човекът!7. MASTER OF THE FLYING GUILLOTINE (1975)/Повелителят на летящата гилотина(1975)

Абсолютна класика! Основното оръжие на главния герой е шапка с остри ножове, закачена на верига, която при употреба обезглавява всичко живо наоколо с огромна лекота! Хитрец!6. IN HELL (2003)/В ада (2003)
Ужасно пренебрежителен и мрачен шедьовър на Ван Дам, в който белгиецът бива въвлечен в затворнически боен турнир. Разбира се изби всичко живо и накрая май го пуснаха...5. BLOODSPORT (1988)/Кървав спорт (1988)

Един от ранните опити на Ван Дам да направи драматичен боен филм „по истински случай“. Включва запомнящи се сцени, като онази, в която малката подскачаща маймунка пребива някакъв дебел сумо боец, или хоспитализирането на легендарния Боло Йеунг. Най-разтърсваща е пищялната кост, сътрчаща от крака на неизвестен бияч. Абе все забавни неща!4. THE KARATE KID (1984)/Карате кид (1984)

Бойна драма от типа „наритващ-задници-подрастващ-малък-лешпер“. Най-върховен е всеизвестният хай-кик на Даниел-сан, докато си вее ръцете като статуята на Исус в Рио. След излизането по кината, филмът моментално зарибява всички ученици по света, ама с много кофти ефект! Супер як филм, въпреки основният му девиз: „Ти си най-добрият, уааааааа, нищо не може да те спре...!“.3. THE HIGHLIANDER (1986)/Шотландски боец (1986)

Разни пичове се млатят с рицарски мечове за най-желаната награда – безсмъртие! А някой да забеляза, че лошото копеле Курган е абсолютно копие на чешкия треньор по футбол Славен Билич?2. ENTER THE DRAGON (1973)/Драконът идва (1973)

Соло приключението на Брус Ли в Холивуд бе нещо като Джеймс Бонд, но без ултра-хай-тек играчките си. Филмът включва летящи хора, нунчако и злодей с мега-яка откачаща се ръка-протеза. Участва и Боло Йеунг от „Кървав спорт“, който се слави като много страшен главорез.1. BEST OF THE BEST (1989)/Най-добър от най-добрите (1989)

САЩ се изправя срещу Корея в една трогателна драма, която си има всичко и протича по добре изпитаната схема - представителят на САЩ отива на бар и си навлича гнева на местните селяци, защото се забива с мадамата на лошия.” Гениално!МОМИЧЕТА

Това е Симона! А ти кой си?Ако страдаш от личностно разстройство, прочети внимателно отговорите на новата ни звезда
ВИЖ ВСИЧКИТЕ МОМИЧЕТА

МИШМАШ

10-те най несекси! 2014Щото всеки хайвер от белуга има своята желирана пача
Ко речи?!Заровихме се в мътните мисли на великите люде!
Най-добрата тренировка!Големи топки и перфектни задници? Не, не е порно!
ВИЖ ВСИЧКО

ОСТАНАЛОТО

Експеримент с хораУчастието в последния експеримент на Шел е изключението , което потвърждава правилото.
Той празнува като никой другJack Daniel’s си партнира с лондонския артист mcbess
Уверен и впечатляващ Може да се отличиш само с тоник и шампоан
ВИЖ ВСИЧКО
MAXIM реклама